Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τεχνική και εμπορική συνέργεια της Pobuca με NUS Solutions

H NUS αναλαμβάνει την προμήθεια και μεταπώληση εξοπλισμού υποδομής καθώς και την τεχνική υποστήριξη της πλατφόρμας Pobuca.

Σε στρατηγική συνεργασία με την NUS Solutions προχώρησε η Pobuca. Ενώνει τις δυνάμεις της με την NUS Solutions, μια νεοφυή εταιρεία με εξειδίκευση σε τεχνολογίες Microsoft και με καταρτισμένους τεχνικούς στο δυναμικό της που σκοπεύει να εδραιωθεί ως Solution Provider.

Χρησιμοποιώντας και εφαρμόζοντας τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες της Microsoft, όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική της ανακοίνωση, η NUS Solutions πρωτοπορεί στους τομείς των CRM λύσεων, της ανάπτυξης ιστοσελίδων, την δημιουργία Loyalty σχημάτων, τον ψηφιακό μετασχηματισμό οργανισμών, καθώς και την ανάπτυξη επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ιδεών.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας με την Pobuca, η NUS αναλαμβάνει την προμήθεια και μεταπώληση εξοπλισμού υποδομής, hardware και αδειών λογισμικού, όσο και την τεχνική υποστήριξη των λύσεων Dynamics 365 CRM και Loyalty της πλατφόρμας Pobuca, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της εταιρείας, σε Ελλάδα και εξωτερικό, να εξυπηρετούνται άμεσα και αποτελεσματικά.

Η συνεργασία μεταπώλησης ανάμεσα στην Pobuca Experience Cloud και τη NUS Solutions, φιλοδοξεί να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση των λύσεων της Pobuca στη μικρομεσαία αγορά, καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών των πελατών σε μια άριστα οργανωμένη τεχνική και εμπορική συνέργεια, πιστοποιημένων μηχανικών, τεχνικών και προσωπικού υποστήριξης, που θα ενισχύσει περαιτέρω την αξιοπιστία και την after sales δυναμική της πλατφόρμας Pobuca σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

«Κάθε στρατηγική συνεργασία μας γεμίζει υπερηφάνεια για τα σημαντικά βήματα μπροστά που συνεχίζουμε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Για μια ελληνική εταιρεία που εδραιώνεται στην κορυφή του Customer Experience σε παγκόσμιο επίπεδο, η δυναμική που δίνει η συνεργασία μας με μια φιλόδοξη και δυναμική ελληνική εταιρεία όπως η NUS Solutions, αποτελεί έναν ακόμη λόγο ικανοποίησης. Η Pobuca προχωρά σε αυτή τη συνεργασία με την NUS Solutions για την παροχή λύσεων CX και Loyalty και στον χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, κάνοντας ένα ακόμη βήμα στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους», δήλωσε ο κ. Ισίδωρος Σιδερίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Pobuca.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις