Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Bing Chat AI: Εντυπωσιάζει με νέα Actions, plug-ins και λειτουργίες βίντεο

Νέα χαρακτηριστικά κάνουν την εμφάνισή τους στο Bing Chat AI, σύμφωνα με ανακοίνωση της Microsoft, όπως οι απαντήσεις που δίνει το chatbot μέσω βίντεο και εικόνων.

 

Η Microsoft προσθέτει τώρα περισσότερες έξυπνες δυνατότητες στο Bing Chat, συμπεριλαμβανομένων απαντήσεων με βίντεο και εικόνες, ιστορικού συνομιλιών, της δυνατότητας “Actions”, υποστήριξη για plug-ins και περαιτέρω ενοποίηση με το Microsoft Edge. Η νέα δυνατότητα “Actions” θα επιτρέπει να χρησιμοποιείται το chatbot για εργασίες χωρίς μετακίνηση μεταξύ ιστότοπων.

Η Microsoft συνεργάζεται με την OpenTable για τη λειτουργία κρατήσεων των Bing Actions. Επίσης, με τη Wolfram Alpha για τις οπτικοποιήσεις και φυσικά με την OpenAI για να δώσει το chatbot στους προγραμματιστές. Η υποστήριξη για plugins δεν απευθύνεται στους καταναλωτές αλλά σε προγραμματιστές για να συνδεθούν με το Bing Chat.

Η εταιρεία ανανεώνει το chatbot της για να συμπεριλάβει εικόνες και βίντεο στα αποτελέσματα αναζήτησης για περισσότερες οπτικές απαντήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να αναζητήσουν φωτογραφίες και βίντεο αντικειμένων, ζώων, τοποθεσιών και άλλων. Επιπλέον, το Bing Image Creator επεκτείνεται τώρα σε περισσότερες από 100 γλώσσες, επιτρέποντας σε περισσότερους χρήστες να δημιουργούν εικόνες από κείμενο. Επιπλέον, η εταιρεία εισάγει πλουσιότερες, πιο οπτικές απαντήσεις, όπως γραφήματα.

Ακόμα, όταν κάποιος χρησιμοποιεί το Bing Chat AI, το chatbot θα μπορεί πλέον να αποθηκεύει το ιστορικό της συνομιλίας δίνοντας τη δυνατότητα να μπορεί η συνομιλία να συνεχιστεί σε όλες τις συσκευές. Επιπλέον, εργάζεται για τη βελτίωση της εμπειρίας κοινής χρήσης με νέες λειτουργίες εξαγωγής και κοινής χρήσης εντός της παραθύρου της συνομιλίας προκειμένου να μπορεί το περιεχόμενο μιας συνομιλίας να μοιραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να γίνει εξαγωγή σε έγγραφο του Microsoft Word.

Αν ένας χρήστης χρησιμοποιεί το Microsoft Edge browser, όταν ανοίγει ένας σύνδεσμος ιστορικού συνομιλίας, θα ανοίγει αυτόματα στην πλαϊνή μπάρα του προγράμματος περιήγησης αντί για το tab που βρίσκεται για να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε χωρίς να αλλάξει tabs. Επιπλέον, η εταιρεία σχεδιάζει να ενισχύσει την εξατομίκευση μεταφέροντας το πλαίσιο από προηγούμενες συνομιλίες στη νέα συνομιλία.

Στο Microsoft Edge, η ενσωμάτωση της συνομιλίας Bing Chat αποκτά ορισμένες πρόσθετες βελτιώσεις, όπως καλύτερες επιλογές τόνου για τη δημιουργία κειμένου με AI στη λειτουργία σύνταξης. Ακόμη,, η ενσωμάτωση του chatbot θα βελτιώσει τις δυνατότητες περίληψης για μεγάλα έγγραφα, όπως των PDF. Τέλος στις λίστες αναμονής βάζει η Microsoft αφού ανακοίνωσε ότι το Bing Chat είναι πλέον διαθέσιμο για όλους.

Η Google θα αποκαλύψει νέες δυνατότητες για το Bard, σε μια προσπάθεια να απαντήσει στην Microsoft και το Bing, στο δικό της συνέδριο προγραμματιστών I/O την επόμενη εβδομάδα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις