Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Gazelle Funding: Αναζήτηση δημόσιων και ιδιωτικών πηγών χρηματοδότησης για startups-“γαζέλλες”

Το Gazelle Funding είναι μία online πλατφόρμα που απευθύνεται σε εταιρείες που αναπτύσσουν κινητές εφαρμογές και υπηρεσίες και τους επιτρέπει να αναζητήσουν ιδιωτικές και δημόσιες πηγές χρηματοδότησης, αλλά και να λάβουν εξατομικευμένο business coaching επί του επιχειρηματικού τους σχεδίου.

Η πλατφόρμα παρέχει μία βάση δεδομένων μέσα από την οποία οι εταιρείες μπορούν να βρουν πηγές χρηματοδότησης που σχετίζονται με τις ανάγκες τους, και τις περιοχές ενδιαφέροντος τους.

Οι επιχειρηματίες έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για ιδιωτικές πηγές χρηματοδότησης, όπως είναι το Venture Capital, τα Corporate Funds κα., παραμετροποιώντας την αναζήτησή τους βάσει κριτηρίων όπως η χώρα προέλευσης του επενδυτικού σχήματος, το είδος της χρηματοδότησης, ή βάσει των χωρών στις οποίες επενδύει. Επιπλέον, οι επιχειρηματίες μπορούν να αναζητήσουν σε μια σειρά από δημόσιες πηγές χρηματοδότησης, όπως τα προγράμματα της ΕΕ Ορίζων 2020, COSME κλπ. και να προσωποποιήσουν την έρευνά τους βάσει παραμέτρων όπως τον τομέα ή το είδος δράσης. (πχ. Καινοτόμα Δράση, Δράση Συντονισμού).

Η πλατφόρμα Gazelle Funding έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου EMMINVEST, το οποίο στοχεύει στη διευκόλυνση χρηματοδότησης επιχειρηματικών μικρομεσαίων εταιρειών στον κλάδο του mobileκαι του mobility. Το EMMINVEST χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας των Βιομηχανιών Mobileκαι Mobility.

Επιπλέον, μέσα από την πλατφόρμα Gazelle Funding δίνεται η δυνατότητα λήψης εξατομικευμένου coaching επί του επιχειρηματικού σχεδίου της εταιρίας, από τους εταίρους του EMMINVEST οι οποίοι είναι έμπειροι σύμβουλοι επιχειρηματικότητας με ευρωπαϊκή δραστηριότητα. Οι επιχειρηματίες θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν ανάδραση και συμβουλές βελτίωσης, τόσο του επιχειρηματικού τους σχεδίου, όσο και των στρατηγικών επιλογών της εταιρίας (business model, marketing plan κα.). Για την παροχή των συμβουλευτικών υπηρεσιών, δεν υπάρχει κάποιο κόστος ή δέσμευση, ενώ τηρείται εμπιστευτικότητα στα στοιχεία που δίνει η εταιρεία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις