Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Hackathon για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής!

Στις 13 και 14 Ιουνίου 2015 η Crowdpolicy σε συνεργασία με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων INNOVATHENS διοργανώνουν διήμερο Crowdhackathon με θέμα την υλοποίηση πρότυπης εφαρμογής κινητού τηλεφώνου για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής από τις καταναλωτικές συναλλαγές.

Οι διοργανωτές καλούν προγραμματιστές, αναλυτές, designers, οικονομολόγους, συμβούλους επιχειρήσεων, επαγγελματίες, φοιτητές ή οποιονδήποτε ενδιαφέρεται και μπορεί να συμβάλει ενεργά στην υλοποίηση της εφαρμογής. Όσο για τις καλύτερες ομάδες, θα βραβευθούν με χρηματικά έπαθλα και υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, θα δοθούν 3 χρηματικά βραβεία των 5.000, 3.000 και 2.000 ευρώ στους 3 βασικούς νικητές, τα οποία προσφέρει η GLOBO, ο διεθνής πάροχος λύσεων Enterprise Mobility και mobile εφαρμογών ως Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης. Επιπλέον, στη διοργάνωσε συμμετέχουν η Planet AE, που χορηγεί το χρηματικό βραβείο των 2.000 ευρώ, το IST College που χορηγεί υποτροφία πλήρους φοίτησης σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της πληροφορικής σε συνεργασία με το London South Bank University (MSc Web & Mobile Computing ή MSc Internet & Database systems) και το Athens Center for Entrepreneurship and Innovation του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που χορηγεί στην καλύτερη ομάδα υπηρεσίες σε είδος αξίας έως και 5.000 ευρώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις