Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Κυκλοφορεί η εκτίμηση ότι η Seagate έχει στη κατοχή της κρυπτονομίσματα και η μετοχή της εκτοξεύεται!

Ο δικτυακός τόπος επενδυτικής ενημέρωσης Seeking Alpha ανέφερε εχθές ότι η Seagate ενδεχομένως να κατέχει πάνω από το 4% των κρυπτονομισμάτων XPR (Ripple), μια και είχε επενδύσει στην FinTech στους πρώτους γύρους χρηματοδότησης. Αμέσως μετά η μετοχή της ανεβαίνει 11%!

H επενδυτική φρενίτιδα του Bitcoin και των κρυπτονομισμάτων καλά κρατεί! Startups αλλάζουν απλά ονόματα ή αποκαλύπτουν ότι ασχολούνται με κρυπτονομίσματα και μόνο αυτό το γεγονός ανεβάζει την αξία τους.

Το ίδιο έγινε και με τον μεγάλο κατασκευαστή αποθηκευτικών μέσων Seagate ο οποίος το 2015 και το 2016 είχε επενδύσει και στους δυο γύρους της Ripple ύψους 83 εκατ. δολ.

Ο συντάκτης του άρθρου υπολογίζει ότι, εφόσον η Seagate δεν έχει πωλήσει το μερίδιό της στην Ripple, αυτή μπορεί να έχει έως και το 15-25% της FinTech Startup.
Και εφόσον η Riipple έχει στην κατοχή της περίπου το 65% των κρυπτονομισμάτων της, τα οποία είναι στο top-3 σε κινητικότητα και αύξηση αξίας, συμπεραίνεται ότι η Seagate μπορεί να έχει στην κατοχή της tokens XPR αξίας 8 δισ. δολ.!

Και αυτή η ανεπιβεβαίωτη υπόθεση ήταν αρκετή για να εκτοξευτεί η αξία της Seagate…

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις