Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Mark Cuban βάζει τους Dallas Mavericks στον κόσμο του Bitcoin

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης των Dallas Mavericks και tech entrepreneur, Mark Cuban σε δηλώσεις του στο twitter αρχικά και αργότερα σε επίσημη δήλωση του, ανακοίνωσε πως από την νέα χρονιά, οι οπαδοί των Mavericks που θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια χρησιμοποιώντας Bitcoin ή Ethereum, θα μπορούν να το κάνουν.

Παρ’ όλη την πτώση του Bitcoin που έχει συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα, ο Mark Cuban δεν έχει πρόβλημα να δεχτεί πληρωμές σε ψηφιακό νόμισμα.

Το καλοκαίρι ο ίδιος ο Cuban είχε δηλώσει πως το Bitcoin δεν είναι κάτι άλλο από μια φούσκα, όμως μερικούς μήνες αργότερα άρχισε και ο ίδιος να επενδύει σε αυτό. Επίσης από τότε έχει επενδύσει σε blockchain funds.
Επίσης έχει αναφέρει ότι όποιος ασχολείται με τα κρυπρονομίσματα θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να χάσει τα χρήματά του.

Κάποιοι άνθρωποι θέλουν να κάνουν αγορές με κρυπτονομίσματα για να αποδείξουν κάτι. Είμαστε κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να το κάνουμε εύκολο για αυτούς” ανέφερε ο Mark Cuban σε μια δήλωση του στο Bloomberg.
Και για τους φιλάθλους των Mavericks που θέλουν να χρησιμοποιήσουν και να ξοδέψουν κρυπτονομίσματα, είμαστε επίσης πρόθυμοι να κάνουμε την ζωή τους ευκολότερη“.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις