Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

132 εργαζόμενοι συμμετείχαν στον πρώτο “εσωτερικό” Hackathon της Stoiximan

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου, 132 εργαζόμενοι από Αθήνα και Θεσσαλονίκη του Τμήματος Τεχνολογίας της Stoiximan, συμμετείχαν στο πρώτο Hackathon by Stoiximan, με στόχο να βελτιώσουν περαιτέρω τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της GameTech εταιρείας.

Έτσι, το Τμήμα Τεχνολογίας της Stoiximan αξιοποίησε τις γνώσεις τους και διαγωνίστηκε σε ομάδες ώστε να δημιουργήσει πρωτότυπες τεχνολογικές λύσεις για κάθε πιθανό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει ο χρήστης.

Μέσα από έναν ολοήμερο μαραθώνιο προγραμματισμού, οι ομάδες κατέθεσαν τις ιδέες και τα σχέδια τους, παρουσίασαν τις προτάσεις τους και μετά την ανακοίνωση των νικητών ακολούθησε ένα εορταστικό after party για όλους.

Όπως σχολίασε ο CTO της εταιρείας, Άρης Δημαράκης: “Στη Stoiximan κάνουμε τα πάντα για να προσφέρουμε ένα φρέσκο και δημιουργικό περιβάλλον εργασίας στους ανθρώπους μας. Αυτή την στιγμή ανήκουμε σίγουρα στα κορυφαία Tech workplaces στην Ελλάδα. Το Hackathon είναι μία ενέργεια σε αυτή την κατεύθυνση. Αυτή ήταν μόνο η αρχή. Αυτό ήταν το 1ο Hackathon της Stoiximan.

Με βασικό ορίζοντα την ανάπτυξη ασφαλών και πρωτοπόρων λύσεων που να ανταποκρίνονται πάντα στις ανάγκες των χρηστών της πλατφόρμας, το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Οι νικητές ξεχώρισαν μέσα από την ουσιαστική κι αειφόρο καινοτομία, την πρακτική εφαρμογή και χρηστικότητα των προτάσεών τους, την προστιθέμενη αξία στον τελικό καταναλωτή και φυσικά ανταμείφθηκαν με ποικίλα δώρα και δραστηριότητες”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις