Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

1 εκατ. πελάτες μέσα σε δύο χρόνια “συγκέντρωσε” η Βρετανική Paysend

Η Βρετανική FinTech Paysend έφτασε τους 1 εκατ. πελάτες, μόλις δύο χρόνια μετά το λανσάρισμα της υπηρεσίας μεταφοράς χρημάτων που διαθέτει.

Η Paysend ουσιαστικά βοηθά φοιτητές και εργαζόμενους στο εξωτερικό να στείλουν χρήματα εκτός συνόρων, πληρώνοντας ένα τέλος συναλλαγής μίας λίρας.

Το προϊόν μεταφοράς χρημάτων από κάρτα σε κάρτα που έχει λανσάρει η εταιρεία εξυπηρετεί σήμερα περισσότερες από 70 χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο, και η επιτυχία του βασίζεται στην τεράστια διάδοση των κινητών τηλεφώνων και τη συνεχή αύξηση των φοιτητών που επιλέγουν το εξωτερικό για τις σπουδές τους.

“Βλέπουμε ότι η μεταφορά χρημάτων αλλάζει ζωές”, δήλωσε ο CEO της Paysend, Ronal Miller. “Η εξασφάλιση του εκατομμυριοστού πελάτη μας είναι μια μεγάλη επιβράβευση για αυτό που κάνουμε για τους πελάτες μας”.

Τον περασμένο μήνα, η Paysend απέκτησε περισσότερους από 100.000 νέους χρήστες. Η εταιρεία έχει επίσης συγκεντρώσει 8,6 εκατ. λίρες από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα, μέσω crowdfunding, λαμβάνοντας υποστήριξη από 938 επενδυτές.

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα,  270 εκατ. άνθρωποι ζουν σήμερα εκτός της πατρίδας τους σε όλο τον κόσμο, στέλνοντας εκτός συνόρων περίπου 689 δισ. δολάρια ετησίως.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις