Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

15 εκατ. ευρώ “σήκωσε” η Γαλλική Save My Smartphone

Συνολικά 15 εκατ. ευρώ “σήκωσε” η Save My Smartphone, Γαλλική startup που δραστηριοποιείται στην επιτόπου επισκευή smartphones.

Στην διαδικασία επένδυσης συμμετείχαν οι IdInvest, 360 Capital Partners και μια σειρά από business angels.

Η εταιρεία ήδη διαθέτει 78 καταστήματα, τα οποία βρίσκονται κυρίως σε Γαλλικά mall. Όσο για το μοντέλο των υπηρεσιών της, είναι πραγματικά καινοτόμο, καθώς ο χρήστης μπορεί να αφήσει το smartphone του που έχει σπασμένη οθόνη και έπειτα από 20 λεπτά να το παραλάβει με καινούρια οθόνη! Παράλληλα, η εταιρεία μπορεί να παραλάβει από το χώρο του χρήστη την χαλασμένη συσκευή, να την επισκευάσει και να του την επιστρέψει σε ελάχιστο χρόνο.

Save_01
Η Save My Smartphone, που διαθέτει περισσότερους από 250 τεχνίτες, ξεκίνησε προ ημερών να επισκευάζει φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, smartwatch και κάθε άλλη ηλεκτρονική συσκευή. Αυτή τη στιγμή η Save My Smartphone δραστηριοποιείται στην Γαλλία, την Ελβετία και τη Σουηδία, ενώ στα άμεσα σχέδιά της είναι η επέκτασή της στην Αγγλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, το Βέλγιο, την Πολωνία και την Ουγγαρία, ενώ σε δεύτερο επίπεδο εκτιμάται πως θα κινηθεί στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις