Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέο mobile site απο την Hellas Direct

Όλες οι έρευνες που πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια δείχνουν μια ραγδαία άνοδο της χρήσης του Smartphone και του tablet για διάφορες εργασίες που συνήθως κάνουμε στον υπολογιστή μας με σημείo αιχμής το ηλεκτρονικό εμπόριο αλλά και μια σειρά από βασικές – καθημερινές υπηρεσίες.

Η ασφαλιστική αγορά δεν ήταν δυνατόν να μείνει εκτός του mobile χώρου ειδικά αφού κλαδικές έρευνες αποκαλύπτουν ότι το κινητό τηλέφωνο τείνει να γίνει ένα από τα βασικότερα κανάλια επικοινωνίας μεταξύ του πελάτη και της εταιρίας, με μία στις πέντε αναζητήσεις / έρευνες για ασφάλιση να πραγματοποιείται μέσω κινητού.

Το νέο mobile site της Hellas Direct, μιας εταιρείας που ανήκει στο χώρο του InsurTech όντας μια καθαρά ιντερνετική ασφαλιστική εταιρεία αυτοκινήτου, επιτρέπει στους πελάτες να ασφαλιστούν εύκολα από το Smartphone καθώς και να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους με ένα κλικ, χάρη στην υπηρεσία one click renewal.

Παράλληλα η Hellas Direct ετοιμάζει νέες υπηρεσίες όπως οι:

Same day claim, μία υπηρεσία που θα αποζημιώνει τους πελάτες σε λιγότερο από 24 ώρες από τη δήλωση.
Car 360, μία πλατφόρμα διαχείρισης των εξόδων που αφορούν το αυτοκίνητο, από τη χρηματοδότησή του μέχρι ενημέρωση για τον έλεγχο ΚΤΕΟ.
HDPlus, μια εφαρμογή που αξιολογεί τον τρόπο οδήγησής μας.

hellasdirect_mobile1hellasdirect_mobile2

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις