Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

“Δωρεάν προγεννητικός έλεγχος” για developers στην ΕΦΑΡΜΟΓΙΑΔΑ

Η ιδέα ενός διαγωνισμού που θα μπορούσαν να συμμετέχουν developers mobile εφαρμογών, ανεξάρτητα από το λειτουργικό που έχουν επιλέξει, γεννήθηκε το 2011.

Η πρώτη υλοποίηση της ΕΦΑΡΜΟΓΙΑΔΑΣ έγινε το 2012 με βασικά στοιχεία τη δωρεάν συμμετοχή διαγωνιζόμενων και κοινού, την αξιολόγηση των εφαρμογών από το κοινό, την προσπάθεια για τη μεγαλύτερη δυνατή προβολή των εφαρμογών και τη συνάντηση των developers με επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να προσλάβουν ή να χρηματοδοτήσουν.

Από τότε και μέχρι και το 2013, που έγινε η τελευταία επανάληψη του διαγωνισμού, περισσότεροι από 35 developers, μεταξύ των οποίων οι Γιάννης Κατσιώτης και Γιάννης Παπαδάκης, συμμέτοχοι σήμερα στις εταιρείες Parkaround καi Pollfish αντίστοιχα, παρουσίασαν τις εφαρμογές τους σε κοινό που συνολικά ξεπέρασε τα 350 άτομα.

Στις 30 Μαρτίου, η ΕΦΑΡΜΟΓΙΑΔΑ ξεκινά πάλι με πρώτο σημείο παρουσίας το Ρομάντσο, έναν πολύ όμορφο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος μεταξύ άλλων στεγάζει και θερμοκοιτίδες. Η μόνη αλλαγή σε σχέση με το παρελθόν, είναι η συνεργασία των ιδρυτών του διαγωνισμού με την εταιρεία SKYWALKER.GR, η οποία δραστηριοποιείται από το 1999, στον τομέα της επαγγελματικής αποκατάστασης.

Στόχος είναι η ΕΦΑΡΜΟΓΙΑΔΑ να επαναληφθεί 4 φορές στην Αθήνα και ίσως να περάσει τα σύνορα της Αττικής. Σε κάθε επανάληψη μπορούν να λάβουν μέρος μέχρι 12 διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους 5 λεπτά για να παρουσιάσουν την εφαρμογή τους στο κοινό. Στη συνέχεια το κοινό επενδύει “εικονικά” χρήματα στις εφαρμογές και έτσι προκύπτει η τελική κατάταξη, η οποία ανακοινώνεται επί τόπου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό και ψηφιακή φόρμα εγγραφής μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.efarmogiada.gr

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις