Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Aνανεωμένο κατάστημα Public στο Τhe Mall Athens

Το ανανεωμένο κατάστημα Public στο The Mall Athens σχεδιάστηκε με στόχο να μετατρέψει τη διαδικασία των αγορών σε μια ακόμα πιο ενδιαφέρουσα εμπειρία, με περισσότερες επιλογές για τον επισκέπτη.

Έχοντας μελετήσει τις σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις στον τομέα του λιανεμπορίου, τα Public στο ανανεωμένο τους κατάστημα δίνουν έμφαση στη λειτουργικότητα και στην εργονομία. H νέα διαρρύθμιση, τα καινούργια έπιπλα και ο ειδικός φωτισμός αφενός αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά και το design των προϊόντων, αφετέρου επιτρέπουν στον επισκέπτη να εντοπίζει εύκολα εκείνα που τον ενδιαφέρουν. Επιπλέον, ειδικές σημάνσεις με επεξηγηματικές πληροφορίες, τού δίνουν κατεύθυνση ενισχύοντας την επιλογή του.

DSC_3474

Οι λάτρεις της τεχνολογίας έχουν αρκετούς λόγους να χαμογελούν: Το νέο Public διαθέτει live για hands-on τις περισσότερες συσκευές smartphones, tablets, laptops, αλλά και desktops σε όλη την αγορά. Τοποθετημένες στις ξύλινες, επικλινείς επιφάνειες των νέων επίπλων που κατασκευάστηκαν για να διευκολύνουν την πρόσβαση και χρήση των προϊόντων, προδιαθέτουν το χρήστη να τις περιεργαστεί. Στον ίδιο χώρο, βρίσκονται τα αξεσουάρ ταξινομημένα ανά μάρκα για να μπορούν οι επισκέπτες γρήγορα να επισημαίνουν αυτό που θέλουν.

Στο νέο κατάστημα, για πρώτη φορά, βλέπει κανείς σε πλήρη ανάπτυξη το νέο ολοκληρωμένο τμήμα Stationery και Gifting του Public. Μια σειρά επίπλων, σχεδιάστηκε ειδικά για να φιλοξενήσει πρωτότυπα είδη γραφικής ύλης κι ιδέες δώρων, που εξασφάλισαν αποκλειστικά τα Public για τους επισκέπτες τους, μέσα από συνεργασίες με καταξιωμένες εταιρείες όπως: η Δανέζικη εταιρεία Design Letters, η Ολλανδική Kikkerland, η Bombata , η Go Stationery, η Legami, η γερμανική Artebene, η Moses με ειδικότητα στα εποχικά προϊόντα, Moleskine, PaperblanksFilofax και Letts.

Η κατηγορία των φωτογραφικών μηχανών ενδυναμώνεται σημαντικά τόσο σε επίπεδο ποικιλίας προϊόντων, όσο και σε επίπεδο προβολής εντός των καταστημάτων. Οι νέες αποκλειστικές συνεργασίες των Public με εταιρείες, όπως η Sigma, η Metz, η Manfrotto και η National Geographic υπόσχονται μοναδικό μείγμα προτάσεων σε φωτογραφικές μηχανές κι αξεσουάρ για τον καταναλωτή. Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζει η συνεργασία με τη Leica για τις φωτογραφικές μηχανές Leica D-Lux.

DSC_3471

Ενδιαφέρουσα είναι και η παρουσία της κατηγορίας των τηλεοράσεων. Οι επώνυμες μάρκες είναι κατηγοριοποιημένες βάσει μεγέθους οθόνης , ενώ στις ειδικές νησίδες – σαλονάκια μπορεί να ανακαλύψει ποια συσκευή ταιριάζει στο χώρο του. Η επιλογή γίνεται ευκολότερη χάρη στο ειδικό πρόγραμμα που δημιούργησαν τα Public για να προτείνουν στον αγοραστή την κατάλληλη τηλεόραση με βάση το χώρο του. Σε αποκλειστικότητα είναι οι τηλεοράσεις Hitachi.

DSC_3460

Για τους μικρούς φίλους, το παιδικό τμήμα είναι μία έκπληξη. Ένα ολόκληρο κάστρο δεσπόζει στο κέντρο του χώρου, προσκαλώντας παιδιά και γονείς να ζήσουν την εμπειρία του παιχνιδιού. Αμέτρητες επιλογές σε επώνυμα παιχνίδια όπως Lego, Playmobil, Hasbro, Green Toys, καθώς και  γκάμα εκπαιδευτικών παιχνιδιών STEAΜ (Science/Technology/Engineering/Arts/Mathematics) που πρώτο το Public εισήγαγε στην ελληνική αγορά το 2014 καθιστούν την επίσκεψη στο κατάστημα αναγκαία. Το τμήμα της Lego έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με τη Lego Δανίας, ενώ ειδική μνεία θα μπορούσε να γίνει στα πρωτότυπα τρισδιάστατα puzzle της Giochi Prezziosi.

Το βιβλιοπωλείο του Public είναι από μόνο του λόγος επίσκεψης στα Public. Ο ενδιαφερόμενος θα βρει τα περισσότερα σημαντικά βιβλία βρετανικών κι αμερικανικών εκδοτικών οίκων, καθώς και αποκλειστικές εισαγωγές από τους γερμανικούς οίκους Taschen & Knnemann. Παράλληλα, οι αποκλειστικές ανατυπώσεις για λογαριασμό του Public αριθμούν ήδη τους 25 τίτλους και κάθε μήνα ο κατάλογος μεγαλώνει!

Στο ανανεωμένο Public οι επισκέπτες θα βρουν ακόμη δ’ισκους Blu-ray, καθώς και “τα πάντα” γύρω από το gaming.

Με περισσότερα από 5.500 βινύλια και 50.000 cds, η κατηγορία της μουσικής εμπλουτίζεται συνεχώς με διεθνείς συνεργασίες και εξαιρετικά προσεγμένες επιλογές.

Τέλος, θα κερδίσουν τους tech savvies τα drones (για απλή κι επαγγελματική χρήση) αλλά και η ποικιλία σε wearables και gadgets.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις