Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η InSyBio συμμετέχει στην μεγάλη εκδήλωση Viva Technology

H InSyBio είναι ένα από τα «κρυφά» μεγάλα όπλα της ελληνικής επιστημονικής Startup σκηνής, προερχόμενη από το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, και επελέγει για να συμμετάσχει στην εκδήλωση Viva Technology και συγκεκριμένα στις προκλήσεις τις Sanofi με στόχο την επιτάχυνση των κλινικών δοκιμών.

15 με 16 Ιουνίου στο Παρίσι θα συγκεντρωθούν επιλεγμένες ιατρικο-τεχνολογικές Startups απ’ όλο τον κόσμο οι οποίες θα έχουν πρόσβαση σε επενδυτές και άλλες μεγάλες εταιρείες γύρω από τον κόσμο της ιατρικής έρευνας, της ιατρικής πράξης και των φαρμάκων. Μια από αυτές θα είναι η Intelligent Systems Biology (InSyBio Ltd).

VIVA_PARIS_702336

H InSyBio είναι μια εταιρεία βιοτεχνολογίας που δραστηριοποιείται στην εξατομικευμένη ιατρική και εστιάζει στην ανάλυση πολύπλοκων βιολογικών δεδομένων. Η InSyBio Suite είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα εργαλείων ανάλυσης η οποία, παρέχοντας υπηρεσίες μέσω cloud, στοχεύει στην ανακάλυψη και ερμηνεία βιοδεικτών με αυξημένη προγνωστική και διαγνωστική δυνατότητα. Οι πελάτες της InSyBio είναι ερευνητές μοριακής βιολογίας που είτε εργάζονται σε εταιρείες βιοτεχνολογίας ή φαρμακευτικές, είτε είναι μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.

H Startup συμμετέχει στο NBG Business Seeds, έχει πάρει τη δεύτερη θέση στο MITEF Startup Competition 2016 και είναι από τις περιπτώσεις που αναζητούν μια «κανονική»  χρηματοδότηση Α’ Γύρου για να κάνει το Scaleup.

Ιδρυτής και CEO της InSybio είναι ο Λάμπρος Διγώνης, ο Χρήστος Αλεξάκος είναι COO, o Κωνσταντίνος Θεοφιλάτος ο CMO, η Αίγλη Κορφιάτη είναι Product Development & Support manager και η Σεφερίνα Μαυρουδή είναι Επιστημονικός Σύμβουλος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις