Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Revolut: Βάζει στόχο τους 140.000 χρήστες σε Ελλάδα και Κύπρο ως το τέλος του 2018

Με ραγδαίους ρυθμούς επεκτείνεται σε Ελλάδα και Κύπρο η Revolut. Συνολικά μετρά 70.000 χρήστες και έχει θέσει ως στόχο μέχρι τα τέλη της χρονιάς να τους διπλασιάσει σε 140.000. Σε όλη την Ευρώπη έχει περί τα 2 εκατομμύρια χρήστες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις 9 Ιουνίου, στην Κρακοβία, στην Πολωνία, προχώρησε σε 100 προσλήψεις σε μία ημέρα!

Η εταιρεία πιστεύει στις προοπτικές ανάπτυξης που μπορεί να έχει στην ελληνική αγορά και γι’ αυτό άλλωστε αποφάσισε να ανοίξει γραφεία στην Αθήνα, Ήδη, έχει λανσάρει στην αγορά το προϊόν Hellas Direct VISA με 10 ευρώ sign-up bonus. προσφέροντας ταυτόχρονα επιστροφές για κάθε μέρα που περνάει και ο πελάτης δεν έχει κάνει χρήση της ασφάλειας σπιτιού.

Στην Κύπρο, ανακοίνωσε την πρώτη στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών PrimeTel, προσφέροντας στην αγορά μια co-branded PrimeTel VISA κάρτα.

Η εταιρεία παρουσίασε πρόσφατα την Revolut Metal, μια από τις πρώτες ανέπαφες μεταλλικές κάρτες με ανάγλυφο το λογότυπο της MasterCard. Σημειώνεται ότι η Revolut Metal προσφέρει έως 1% άμεση επιστροφή για όλες ανεξαιρέτως τις συναλλαγές σε Ελλάδα και εξωτερικό, δηλαδή ουσιαστικά δίνει επιτόκιο ως 1% για τις καταθέσεις του κάθε χρήστη. Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε φορά που ο χρήστης φορτίζει τον λογαριασμό του και αργότερα κάνει τις αγορές του σε οποιοδήποτε POS, θα παίρνει αυτόματα την επιστροφή σε κρυπτονομίσματα.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω της κάρτας Revolut οι χρήστες μπορούν να επενδύσουν στο Bitcoin, το Ethereum, το Litecoin, το Ripple και το Bitcoin Cash.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις