Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

YES Forum: Open Day με επίσκεψη στο Σχιστό και τα ναυπηγεία Σπανόπουλος

Το Yes Forum ανακοίνωσε το νέο Open Day το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την HEMEXPO και τη WIMA, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Η ΗΕΜΕΧΡΟ αποτελεί την πρώτη οργανωμένη Ελληνική προσπάθεια για εξωστρέφεια στο κλάδο των κατασκευών ναυτιλιακού εξοπλισμού. Στόχος είναι η προώθηση του ναυτιλιακού εξοπλισμού που παράγεται στην Ελλάδα από υγιείς, καινοτόμες επιχειρήσεις και η ενίσχυση της εξωστρέφειας των εταιρειών προς την παγκόσμια αγορά της ναυπήγησης πλοίων.

Η WIMA (Worldwide Industrial & Marine Association) είναι μία μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία η οποία γεννήθηκε το 2006. Δημιουργήθηκε με στόχο την καθιέρωση και προώθηση ενός καινοτόμου δικτύου πιστοποιημένων εταιρειών ναυτιλιακών δραστηριοτήτων με δυνατότητες παγκόσμιας εξυπηρέτησης, καλύπτοντας επιτυχώς κάθε κλάδο της ναυτιλίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά να ξεναγηθούν στο Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού και να επισκεφθούν την εταιρεία Erma First και τα Ναυπηγεία Spanopoulos όπως και μία ακόμα Εταιρεία μέλος της HEMEXPO  η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα, αλλά και να θέσουν τα ερωτήματά τους στα στελέχη που θα κάνουν τις σχετικές παρουσιάσεις.

Η συμμετοχή στο Open Day, η μετάβαση με το πούλμαν και το πορθμείο θα είναι δωρεάν.

Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα https://goo.gl/forms/Mwm8aMK5kvvZhBjh1 μέχρι την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις