Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το MIT Enterprise Forum Greece υπέγραψε σύμφωνο συνεργασίας με την Cyprus Seeds

Το MIT Enterprise Forum Greece (MITEF) υπέγραψε μνημόνιο συμφωνίας και συνεργασίας με την Cyprus Seeds για την εφαρμογή του προγράμματος 2019/2020.

Η συνεργασία περιλαμβάνει την διεξαγωγή μιας σειράς τεχνικών εργαστηρίων και την παροχή συνεχούς καθοδήγησης, συμβουλών και δικτύωσης με επενδυτές και ταμεία επιχειρηματικών κεφαλαίων στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Το MIT Enterprise Forum Ελλάδας, υποστηρίζει την Cyprus Seeds από την ίδρυσή της το 2018, προσφέροντας μια σειρά από πρακτικά και διαδραστικά σεμινάρια βασισμένα στην εμπειρία του Forum στην διοργάνωση προγραμμάτων επιτάχυνσης για Startups στην Ελλάδα. Τα σεμινάρια θα περιλαμβάνουν διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένης της εμπορευματοποίησης της ακαδημαϊκής έρευνας αλλά και του pitching σε επενδυτές.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε στενά με την Cyprus Seeds και να λειτουργούμε ως καταλύτες για να επιταχύνουμε τη δημιουργία και την ανάπτυξη spinoffs στη χώρα τους» δήλωσε ο κ. Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρος του MITEF Ελλάδας σε συνάντησή του με την κ. Μαρία Γεωργιάδου, Managing Director της Cyprus Seeds.

Η Cyprus Seeds είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει στόχο να βοηθήσει στην εμπορική προώθηση καινοτόμων ακαδημαϊκών ερευνών από πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα στην Κύπρο παρέχοντας επιχορηγήσεις, καθοδήγηση, κατάρτιση και ευκαιρίες δικτύωσης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις