Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι νέες δυνατότητες video του Facebook στο επίκεντρο των marketers

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η ThinkDigital, επίσημος Συνεργάτης του Facebook σε Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη και το Marketing Week, πραγματοποίησαν, την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, το AllThingsFacebook.

Το συνέδριο παρακολούθησαν 300 διαφημιστές και διαφημιζόμενοι. Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις νέες δυνατότητες Video που προσφέρει το Facebook σε καταναλωτές και διαφημιζομένους. Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από την ThinkDigital και την ομάδα του Facebook, μιλούν για περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο video views την ημέρα παγκοσμίως, το 65% του οποίου καταναλώνεται από κινητό. Ο μέσος χρήστης αντίστοιχα «ποστάρε» το 2014 75% περισσότερα video posts σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου παρουσιάστηκαν Case Studies από το εξωτερικό και την Ελλάδα, τα οποία επιβεβαίωσαν πρόσφατες έρευνες, που παρουσιάζουν το Facebook να δημιουργεί άνω του 80% των interactions ενός branded video online, κάνοντας το πλέον την πρώτη επιλογή των διαφημιζομένων για υψηλή κάλυψη και διαδραστικότητα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις