Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η CommonFloor επενδύει $2,5 εκατ. στην Flatchat

Το ποσό των 2,5 εκατ. δολαρίων στην εφαρμογή Flatchat που εστιάζει στην αναζήτηση και ανεύρεση συγκάτοικου επένδυσε το κορυφαίο Ινδικό real estate listing site CommonFloor κατά τη διαδικασία της seed χρηματοδότησης της πρώτης.

Η Flatchat αναμένεται να χρησιμοποιήσει μέρος των κεφαλαίων τόσο για την επάνδρωσή της με μηχανικούς και προγραμματιστές, όσο και για την επέκτασή της σε ακόμη περισσότερες πόλεις στις οποίες και παρατηρείται έντονη συγκέντρωση φοιτητών και άγαμων επαγγελματιών. Η εν λόγω πλατφόρμα διατίθεται αποκλειστικά για φορητές συσκευές και διαθέτει κάτι παραπάνω από 50.000 χρήστες στους έξι μήνες της λειτουργίας της. Επιπροσθέτως, περίπου 350.000 μηνύματα έχουν ανταλλαγεί μέσω του Flatchat τόσο στην Android όσο και στην iOS έκδοσή του.

Για την CommonFloor, η οποία μεταξύ των χρηματοδοτών της περιλαμβάνει και την Google Capital, η επένδυση στην Flatchat αντιπροσωπεύει μια προσπάθεια ευρύτερης δημογραφικής προσέγγισης και κάλυψης, την οποία μέχρι σήμερα δεν είχε, αφού μέχρι σήμερα εστιαζόταν  σε όσους ενδιαφέρονταν να αγοράσουν ακίνητα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις