Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η LG ετοιμάζει μια “γεννήτρια” Startups με τις δυο πρώτες Spin-off να είναι έτοιμες

Η LG Electronics μπαίνει ενεργά στον κόσμο των Startups, υποστηρίζοντας δύο Spin-off οι οποίες προετοιμάστηκαν εσωτερικά ενώ με το πρόγραμμα Power Plant θα ενθαρρύνει και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες απο τους υπαλλήλους της. 

Η Acanvas θα επικεντρωθεί στην εξέλιξη μιας streaming πλατφόρμας τέχνης ως μια βιώσιμη επιχείρηση. Η streaming πλατφόρμα τέχνης περιέχει εκατομμύρια άδειες χρήσης έργων τέχνης που εκτίθενται σε προσαρμόσιμες ασύρματες ψηφιακές κορνίζες. Η Acanvas ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα μια εκστρατεία Kickstarter για να χρηματοδοτήσει την ολοκλήρωση της ανάπτυξής της. Η Acanvas θα στοχεύσει αρχικά τη Βόρεια Αμερική έχοντας σχέδια επέκτασης και σε άλλες αγορές το επόμενο έτος.

LG_Acanvas_2Η Infit & Company Inc. είναι η εταιρεία πίσω από ένα ιατρικό προϊόν το οποίο χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για τη διάγνωση παθήσεων όπως είναι η ρευματοειδής αρθρίτιδα. Με τη χρήση ενός οικονομικά προσιτού και ασφαλούς συστήματος οπτικής απεικόνισης αντί των ακτινογραφιών η Infit & Company Inc. ευελπιστεί να εξελίξει ριζικά την ιατρική περίθαλψη.

LG Power Plant

Για να δείξει την υποστήριξή της προς τις πρωτοβουλίες αυτές και να περιορίσει ένα μεγάλο ρίσκο που συνδέεται με τις νεοσύστατες επιχειρήσεις, η LG έχει εγγυηθεί στους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν προσληφθεί στις δυο Spin-off ότι οι θέσεις τους στην LG είναι εξασφαλισμένες εφόσον αποφασίσουν να επιστρέψουν εντός τριών ετών.
Επιπλέον, η LG θα επεκτείνει τις πρωτοβουλίες της περαιτέρω στις Startup πρωτοβουλίες με το πρόγραμμα Power Plant. Η LG θα ενθαρρύνει και θα χρηματοδοτήσει με έως και 10 εκατομμύρια κορεάτικα Γουόν τις πλέον υποσχόμενες ιδέες των εργαζομένων που μπορούν να βγουν στην αγορά εντός πέντε μηνών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις