Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Ισραηλινή Hexatier εξαγοράστηκε από την Huawei για 42 εκατ. δολ.

H Hexatier προσφέρει λύσεις ασφάλειας για βάσεις δεδομένων είτε στο cloud είτε εντός των επιχειρήσεων καλύπτοντας όλες τις ανάγκες συμμόρφωσης των εταιρειών με τα απαιτούμενα κανονιστικά πλαίσια ασφάλειας δεδομένων.

Οι υπηρεσίες της Hexatier καλύπτουν όλες τις γνωστές βάσεις δεδομένων: Microsoft Windows SQL Azure, SQL Server, MySQL, PostgreSQL, Amazon RDS, Maria DB με την εταιρεία να θεωρείται ηγέτης στο συγκεκριμένο χώρο.

Η Hexatier ιδρύθηκε το 2009 και έχει γραφεία στο Τέλ Αβίβ, στη Βοστόνη και τη Καλιφόρνια, έχει σηκώσει 13 εκατ. δολ. μέχρι σήμερα.

Το ύψος της εξαγοράς έφτασε τα 42 εκατ. δολ. και πρόκειται για τη δεύτερη εξαγορά που προχωρά η Huawei στο Ισραήλ μέσα στον Δεκέμβριο, με τη πρώτη να ήταν αυτή της Toga Networks για 150 εκατ. δολ.

Το συγκεκριμένο Exit θεωρείται μάλλον μικρό για τα δεδομένα και την μέχρι σήμερα χρηματοδότηση της εταιρείας, με τις εξαγορές να ακολουθούν την επίσκεψη του CEO της Huawei στο Ισραήλ και τη θέλησή του η κινέζικη εταιρεία να αποκτήσει πρόσβαση στη «Σιλικον Βάλει» του Ισραήλ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις