Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία της Blockchain Startup Aventus με την Townsend Music για την Βρετανική αγορά

Συμφωνία συνεργασίας με την Townsend Music, προκειμένου να εξετάσει στην πράξη την ticketing εφαρμογή της στην Βρετανική αγορά, σύνηψε η Aventus Systems, μια Startup που αναπτύσσει πρωτόκολλα τα οποία βασίζονται στο Blockchain.

Σε πρώτη φάση, θα επιχειρηθεί η αξιοποίηση του πρώτου προϊόντος της τελευταίας με την ονομασία “Blockchain as a Persistence Layer Solution”, το οποίο και αντικατοπτρίζει την δημιουργία, την μεταφορά και την διάθεση εισιτηρίων διά μέσω του κύκλου ζωής του δικτύου Ethereum.

Μέσω της εν λόγω λύσης, η Aventus αναμένεται να αναπαράγει ανώνυμα δείγματα μερικών από τις ζωντανές εκδηλώσεις και εισιτήρια που προωθεί και διαθέτει η Townsend κατά τους προσεχείς μήνες.

Σημειώνεται πως η Blockchain λύση της Aventus περιλαμβάνει μια σειρά από εργαλεία που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά, σε βαθμό πλήρους εξαλείψεως, την απάτη στα εισιτήρια, επιτρέποντας στους διοργανωτές ποικίλων event να θέτουν μια ευρεία γκάμα από αδειοδοτήσεις αναφορικά με τις πωλήσεις εισιτηρίων στην δευτερογενή αγορά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις