Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupbootcamp: Νέο πρόγραμμα startup acceleration στα “Έξυπνα” Υλικά

Το Startupbootcamp, το μεγαλύτερο δίκτυο startup accelerators στην Ευρώπη, ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός προγράμματος για “έξυπνα” υλικά, το Startupbootcamp Smart Materials.

Το πρόγραμμα θα φιλοξενηθεί στο Brightlands Chemelot Campus στην Ολλανδία και απευθύνεται σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους εξής τομείς: Έξυπνες Συσκευασίες, Οικοδομές και Κατασκευές, Οχήματα Μικρού Βάρους, Ηλεκτρονικό Εξοπλισμό, Ενεργειακή Αποθήκευση, Τρισδιάστατη Εκτύπωση, Βιοϊατρικά Υλικά ή άλλα Πολυμερή Υλικά.

Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την ομάδα του Startupbootcamp HighTechXL και θα φιλοξενήσει 10 ομάδες για τρεις μήνες. Προσφέρει καθοδήγηση από επιχειρηματίες, επενδυτές και τους συνεταίρους του προγράμματος, έξι μήνες δωρεάν φιλοξενία, 15.000 ευρώ σε κάθε ομάδα, 450.000 ευρώ σε υπηρεσίες και πρόσβαση σε μία πλήρη επιχειρηματική αλυσίδα, όπως εργαστήρια R&D, εγκαταστάσεις δοκιμών και παραγωγής και πρόσβαση σε προμηθευτές και πελάτες. Σε αντάλλαγμα κάθε startup παραχωρεί το 8% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα θα είναι ανοιχτές έως και τις 13 Μαρτίου και το πρόγραμμα ξεκινά στις 13 Απριλίου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://www.startupbootcamp.org/accelerator/smart-materials.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις