Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Lenovo: Νέα κινητά, tablets και gadgets στο MWC 2015

Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα νέα προϊόντα παρουσίασε η Lenovo στο πλαίσιο του συνεδρίου MWC 2015 που διεξάγεται στη Βαρκελώνη. Ειδικότερα, η εταιρεία παρουσίασε 3 νέα καταναλωτικά tablets, νέα smartphones και έναν φορητό… projector.

TAB 2 A10-70
Λεπτό και ελαφρύ, μόλις 8,9 χιλιοστά και 509 γραμμάρια, το νέο TAB 2 A10-70 “τρέχει” Android 4.4 με τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek, διαθέτει οθόνη FHD οθόνη 10.1 ιντσών, LTE συνδεσιμότητα, dual band Wi-Fi και κάμερα 8 megapixel. Επίσης διαθέτει τεχνολογία ήχου Dolby Atmos, και είναι το πρώτο 10 ιντσών Android tablet με αυτή τη κινηματογραφική τεχνολογία ήχου. Οι τιμές που ξεκινούν από περίπου 199 ευρώ για τα Wi-Fi μοντέλα και φτάνουν στα 269 ευρώ για τα μοντέλα LTE.

TAB 2 Α8
Το TAB 2 Α8 έχει οθόνη 8 ιντσών, ζυγίζει 360 γραμμάρια, διαθέτει διπλή υποδοχή κάρτας SIM για κλήσεις, LTE δεδομένα και τεχνολογία ήχου Dolby Atmos, καθώς επίσης και οπίσθια κάμερα 5 megapixel, ενώ “τρέχει” λειτουργικό Android 5.0 Lollipop.

TAB 2 A10-70

IdeaPad MIIX 300
Για αυτούς που προτιμούν την εμπειρία των Windows tablets, η εταιρεία παρουσίασε το IdeaPad MIIX 300 που προσφέρει τη φορητότητα ενός 8 ιντσών tablet με την εξοικείωση των Windows 8.1, μαζί με τις εφαρμογές του Microsoft Office για αυξημένη παραγωγικότητα (περιλαμβάνεται συνδρομή ενός έτους).

IdeaPad MIIX 300

Διαθέτει IPS οθόνη ανάλυσης WUXGA, επεξεργαστή Intel Atom, έως 64GB μνήμης, δυνατότητα ανάγνωσης καρτών microSD, Wi-Fi και Bluetooth.

VIBE Shot
Κινητό ή κάμερα; Το νέο VIBE Shot φιλοδοξεί να ικανοποιήσει αυτούς που έχουν υψηλές απαιτήσεις και για τα 2, καθώς η πίσω κάμερα έχει ανάλυση 16 megapixel, φακό με αρθρωτό σχεδιασμό έξι σημείων. Η κάμερα διαθέτει έναν full-frame αισθητήρα 16:9, με δυνατότητα λήψης νυχτερινών φωτογραφιών ή λήψης σε σκοτεινούς εσωτερικούς χώρους. Χάρη στο φλας τριών αποχρώσεων, η φωτεινότητα της φωτογραφίας ρυθμίζεται αυτόματα με βάση τις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος, ενώ η οπτική σταθεροποίηση που προσφέρει ο φακός διατηρεί τις φωτογραφίες ευκρινείς σε κάθε περίσταση.

VIBE Shot_702

Επίσης, το VIBE Shot είναι εξοπλισμένο με υπέρυθρη εστίαση που είναι δύο φορές πιο γρήγορη από την κανονική αυτόματη εστίαση, ενώ διαθέτει FHD οθόνη 5 ιντσών, “τρέχει” Android 5.0 Lollipop και διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon, αποθηκευτικό χώρο 32GB με δυνατότητα χρήσης κάρτας microSD, ενώ υποστηρίζει δίκτυο LTE και Wi-Fi hotspot, καθώς και χρήση δύο SIM.

A7000
Το Lenovo A7000 διαθέτει HD οθόνη 5.5 ιντσών και τεχνολογία ήχου Dolby Atmos, το πρώτο κινητό με αυτή την τεχνολογία, σύμφωνα με τη Lenovo. Τρέχει Android 5.0 Lollipop με την χρήση του οκταπύρηνου επεξεργαστή MediaTek True8Core, υποστηρίζει 4G LTE και διπλή υποδοχή κάρτας SIM, είναι λεπτό, μόλις 7,9 χιλιοστά, ζυγίζει 140 γραμμάρια, και έρχεται σε μαύρο οnyx black ή λευκό pearl white.

A7000

Lenovo Pocket Projector
Το Lenovo Pocket Projector προσθέτει μια νέα διάσταση στην παρακολούθηση και ανταλλαγή περιεχομένου, σύμφωνα με την εταιρεία, ενώ χωράει άνετα μέσα σε μία τσέπη.

Pocket Projector_

Ο μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να τοποθετήσει τον προβολέα σε μια συμβατή συσκευή (συμβατότητα με Miracast – enabled Android συσκευές v4.3 και πάνω, και DLNA – enabled Android, Windows 8.1 και iOS συσκευές) και να απολαύσει άμεσα ταινίες, φωτογραφίες ή ακόμη και επαγγελματικές παρουσιάσεις προβάλλοντας σε μια οθόνη μέχρι 110 ίντσες σε οποιονδήποτε τοίχο ή επιφάνεια σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο προβολέας υποστηρίζει τις πιο κοινές μορφές αρχείων πολυμέσων και προσφέρει έως και 32 GB αποθηκευτικού χώρου με τη χρήση κάρτας microSD.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις