Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Δυναμική παρουσία της Softweb στο Seeds Bootcamp 3.0 της Εθνικής Τράπεζας

Προωθεί την ελληνική επιχειρηματική καινοτομία παρέχοντας ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις για κάθε φάση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Το Seeds Bootcamp 3.0 είχε διάρκεια 4 μηνών με συμμετοχή από 36 ομάδες, οι οποίες παρακολούθησαν 18 σεμινάρια, που υλοποιήθηκαν από στελέχη της Τράπεζας και 12 φορείς και συνεργάτες του προγράμματος, όπως το Unifund, το Μetavallon, τη Softweb, τη Soul, τη Digihart, το δικηγορικό γραφείο Λαμπαδάριος, το Κέντρο Αρχιμήδης του ΕΚΠΑ, το ΚΕΜΕΛ, τη Growthrock και τον Γιώργο Γάτο.

Τη Δευτέρα 24 Απριλίου έλαβαν χώρα οι τελικές παρουσιάσεις σε στελέχη συνεργαζόμενων φορέων και επιχειρήσεων, όπως το Unifund, το Μetavallon, το Geekbot, ,τη Softweb, τη Soul, το Κέντρο Αρχιμήδης του ΕΚΠΑ, το Orange Grove, το Foundation, το The People’s Trust.

Σε συνέχεια των παρουσιάσεων, τo Geekbot προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν. To Orange Grove προσκαλεί τις ομάδες Medipass, GoodFairy, Naftilus και Ciderin να ενταχθούν στο πρόγραμμά τους. Την πρόκρισή τους στη Β’ Φάση του 14ου Διαγωνισμού Καινοτομίας και Τεχνολογίας εξασφάλισαν οι ομάδες C2BII, Naftilus, Vivestia και Goodfairy.

Η συμμετοχή της Softweb στο NBG Business Seeds Bootcamp 3.0 

Η Softweb συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Πρόγραμμα Στήριξης της Εθνικής Τράπεζας, προσφέροντας μέρος της εμπειρίας της σε νεοφυείς εταιρείες και συμβάλλοντας στην υποστήριξη του ελληνικού οικοσυστήματος startup.

Μέσω του Business Seeds και της Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος η εταιρεία είχε την ευκαιρία να συνδεθεί με νέους, φιλόδοξους επιχειρηματίες και να υποστηρίξει με το δικό της adaptive τρόπο τα επιχειρηματικά τους εγχειρήματα, προωθώντας την ελληνική επιχειρηματική καινοτομία παρέχοντας ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις για κάθε φάση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις