Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εθνική Τράπεζα: Φέρνει τις πιο ευέλικτες λύσεις στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Το Business Banking της Εθνικής Tράπεζας έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Βασικό πυλώνα ανάπτυξης της οικονομίας σε Ελλάδα και Ευρώπη αποτελεί η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, συνεισφέροντας σε τέσσερις άξονες: τονώνει το επιχειρηματικό πνεύμα, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, προωθεί την οικονομική ανάπτυξη και συμβάλλει στη κοινωνική σταθερότητα.

Το 99% του συνόλου των επιχειρήσεων στην Ελλάδα ανήκουν στην κατηγορία των μικρών και μεσαίων. Απασχολούν πάνω από το 55% των εργαζομένων της χώρας, συνεισφέροντας στο 41% περίπου της προστιθέμενης αξίας.

Το Business Banking της Εθνικής Tράπεζας έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, υιοθετώντας ένα πελατοκεντρικό και εξωστρεφές μοντέλο εξυπηρέτησης με εξειδικευμένους επαγγελματικούς συμβούλους, τους RM’s, αναπτύσσοντας σύγχρονα προϊόντα, υπηρεσίες και καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία, που καλύπτουν τόσο τις καθημερινές τους ανάγκες, όσο και την ανάπτυξή τους.

Με κεντρικό μήνυμα τη φράση «Έχεις επιχείρηση και θες να την αναπτύξεις. Αρ Εμ (Relationship Managers) έχεις;» η Eθνική Τράπεζα προβάλλει τους εξειδικευμένους επαγγελματικούς συμβούλους, τους RM’s, καθώς και λύσεις και εργαλεία που ταιριάζουν στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά, ανάλογα με το στάδιο ανάπτυξης της.

Μετά από ένα δύσκολο διάστημα δυσμενών συνθηκών, οι ΜμΕ αναμένουν ισχυρή ανάπτυξη, βάζοντας μπροστά την ‘ατμομηχανή’ των επενδύσεων. Πλέον οι ΜμΕ στρέφονται στην ενδυνάμωσή τους, με σύναψη στρατηγικών συνεργασιών, ενίσχυση της εξωστρέφειας και της καινοτομίας, ψηφιακές επενδύσεις και πράσινη ανάπτυξη.

Με το βλέμμα στραμμένο στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, η Eθνική Τράπεζα, βρίσκεται δίπλα στις ΜμΕ με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη των επιχειρηματικών αναγκών τους, τεχνογνωσία, ευελιξία και άριστη εξυπηρέτηση.

Προετοιμάζοντας έτσι την επόμενη ημέρα μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων η Eθνική Τράπεζα, στηρίζει τα επενδυτικά σχέδια των πελάτων της, μέσω χρηματοδοτήσεων & συμβουλευτικής καθοδήγησης για την υλοποίηση έργων πράσινης ανάπτυξης, ψηφιακού μετασχηματισμού, καινοτομίας και εξωστρέφειας.

Στο πλαίσιο αυτό και με σκοπό την αξιοποίηση των ευκαιριών που παρουσιάζονται για τις ΜμΕ, στις 8 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε το Business Banking Forum, στο Αίθριο του Μεγάρου Μελά, εστιάζοντας στις σύγχρονες ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ανθρώπων πίσω από αυτές.

Στο Forum που χαιρέτησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Παύλος Μυλωνάς, επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους της αγοράς και φορείς, να παρακολουθήσουν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις για τον χώρο των ΜμΕ, να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις.

Στην Eθνική Τράπεζα κατανοούμε τις ανάγκες των ΜμΕ και δημιουργούμε το κατάλληλο περιβάλλον για τη δική σας επιχείρηση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις