Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η KPMG στην Ελλάδα συμμετέχει στο πρόγραμμα SAP PartnerEdge για την υποστήριξη του επιχειρηματικού μετασχηματισμού των πελατών

Το πρόγραμμα SAP PartnerEdge επιτρέπει στα μέλη του να αξιοποιήσουν τη δύναμη του οικοσυστήματος SAP και να έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εργαλείων ενεργοποίησης και υποστήριξης για τη διευκόλυνση της ποιότητας δημιουργίας, ανατρεπτικών εφαρμογών που επικεντρώνονται γρήγορα και οικονομικά σε συγκεκριμένες επιχειρηματικές ανάγκες.

Η ΚPMG στην Ελλάδα ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα SAP® PartnerEdge®, που συνδυάζει την εξειδικευμένη επιχειρηματική προσέγγιση της KPMG με τη δυναμική της κορυφαίας τεχνολογίας της SAP για να βοηθήσει τους πελάτες της να επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους με σκοπό να γίνουν επιχειρήσεις «έτοιμες για το μέλλον».

Καθώς οι οργανισμοί προσπαθούν να μετασχηματιστούν και η ζήτηση για τεχνολογικές λύσεις με δυνατότητα cloud αυξάνεται σταθερά, η KPMG στην Ελλάδα παρέχει επιχειρηματικές και τεχνολογικές λύσεις για τον εκσυγχρονισμό και την επιτυχία των οργανισμών. Η σουίτα λύσεων και υπηρεσιών ψηφιακού μετασχηματισμού της KPMG παρέχει πρόσβαση σε κορυφαία λειτουργικά μοντέλα, προδιαμορφωμένα στο περιβάλλον SAP, με την εφαρμογή κορυφαίων πρακτικών υπό την καθοδήγηση των συμβούλων μας. Οι επαγγελματίες της KPMG βοηθούν τους πελάτες να επιταχύνουν τον επιχειρηματικό τους μετασχηματισμό, να υιοθετήσουν την τεχνητή νοημοσύνη και να ενισχύσουν τη διαφάνεια στο ESG για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις τους να γίνουν ευέλικτες, ανθεκτικές, αξιοποιώντας τα δεδομένα τους.

Το πρόγραμμα SAP PartnerEdge επιτρέπει στα μέλη του να αξιοποιήσουν τη δύναμη του οικοσυστήματος SAP και να έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εργαλείων ενεργοποίησης και υποστήριξης για τη διευκόλυνση της ποιότητας δημιουργίας, ανατρεπτικών εφαρμογών που επικεντρώνονται γρήγορα και οικονομικά σε συγκεκριμένες επιχειρηματικές ανάγκες.

Με αφορμή τη συνεργασία αυτή ο Διονύσης Διαμαντόπουλος, Partner Γενικός Διευθυντής, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, Επικεφαλής Λύσεων Τεχνολογίας, της KPMG στην Ελλάδα δήλωσε «Είναι μια σπουδαία στιγμή για την KPMG και μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία για τις λύσεις που προσφέρουμε στο πλαίσιο του μετασχηματισμού των επιχειρήσεων, σε μια συγκυρία στην οποία η τεχνολογία και οι άνθρωποι εξελίσσονται και οι ανάγκες για καινοτομία διαρκώς αυξάνονται. Η εμπειρία της KPMG στον ψηφιακό μετασχηματισμό, σε συνδυασμό με τις κορυφαίες λύσεις της SAP, θα προσφέρουν στους πελάτες μας μοναδικά οφέλη.» 

Στο πλαίσιο αυτό, ο Θανάσης Τσαπάνογλου, Director, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, Επικεφαλής Λύσεων SAP της KPMG στην Ελλάδα «Αξιοποιώντας το πρόγραμμα SAP PartnerEdge, η KPMG στην Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των λύσεων μετασχηματισμού, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν σε ένα δυναμικό ψηφιακό τοπίο, ενσωματώνοντας την κορυφαία τεχνολογία SAP με τη βαθιά τεχνογνωσία μας. Η συνέργεια αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να δημιουργούμε ουσιαστική αξία στους πελάτες μας, προωθώντας την καινοτομία και την επιχειρηματική αριστεία στο πλαίσιο της ανάπτυξης τους σε ευέλικτες και εξελισσόμενες επιχειρήσεις.»

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την KPMG στην Ελλάδα στο πρόγραμμα SAP PartnerEdge. Η επιχειρηματική γνώση της ΚPMG, σε συνδυασμό με την άρτια τεχνολογική μας εξειδίκευση, θα μας βοηθήσουν να παρέχουμε πολύτιμες λύσεις στους πελάτες μας και να τους  υποστηρίξουμε σε κάθε βήμα του επιχειρησιακού τους μετασχηματισμού» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος, SAP Hellas. 

Με περισσότερους από 6.000 εξειδικευμένους συμβούλους SAP σε όλο το παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών-μελών της KPMG, οι επαγγελματίες της KPMG βοηθούν τους πελάτες να καλλιεργήσουν τις δυνατότητές τους, να προωθήσουν τη βιώσιμη ανάπτυξη και να αναπτύξουν περισσότερες ευκαιρίες για το cloud.

  • Επιτάχυνση του επιχειρηματικού μετασχηματισμού – Η σουίτα ψηφιακού μετασχηματισμού της KPMG, ‘Connected. Powered. Trusted.’, περιλαμβάνει το KPMG Powered Enterprise, μια λύση λειτουργικού μετασχηματισμού με γνώμονα το αποτέλεσμα, η οποία στοχεύει στην προώθηση του γρήγορου μετασχηματισμού και του αποτελεσματικού χρόνου δημιουργίας αξίας για τους πελάτες. Το KPMG Powered Enterprise enabled by SAP βασίζεται στην εκτεταμένη γνώση των επαγγελματιών της KPMG σχετικά με τον χώρο της τεχνολογίας SAP και στην εμπειρία διαχείρισης εφαρμογών S/4HANA για πελάτες. Το Powered Enterprise υιοθετεί μια ολιστική προσέγγιση που λαμβάνει υπόψη τις διάφορες πτυχές και επιπτώσεις του λειτουργικού μετασχηματισμού για να βοηθήσει τους οργανισμούς να γίνουν πιο ανθεκτικοί και ανταγωνιστικοί.
  • Ενίσχυση της διαφάνειας σχετικά με το ESG – Συνδυάζοντας την επιχειρηματική προσέγγιση των επαγγελματιών της KPMG και τα εργαλεία παρακολούθησης βιωσιμότητας που υπάρχουν στο λογισμικό SAP, οι ειδικοί της KPMG βοηθούν τους πελάτες να ενσωματώσουν δεδομένα βιωσιμότητας σε βασικές επιχειρηματικές διαδικασίες για την προώθηση ενεργειών μέσα από την κατανόηση των δεδομένων ESG. Αυτό περιλαμβάνει τη συμβολή στη βελτίωση της πρόβλεψης και του σχεδιασμού, καθώς και της διαχείρισης δεδομένων, η οποία στοχεύει στην αύξηση της αποτελεσματικότητας με την υποβολή εκθέσεων ESG και στη βελτίωση της ισορροπημένης λήψης αποφάσεων.
  • Αξιοποίηση της επαναστατικής δύναμης του SAP Business AI – Οι επαγγελματίες της KPMG συμβάλλουν στην ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στις βασικές επιχειρηματικές διαδικασίες των πελατών τους– συνδέοντας τη χρηματοδότηση, την εφοδιαστική αλυσίδα, τις προμήθειες, τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, τους ανθρώπινους πόρους και την πληροφορική. Οι εξιδεικευμένοι επαγγελματίες της KPMG συνδυάζουν την εμπειρία που αποκτήθηκε από λειτουργικούς μετασχηματισμούς και πρωτοβουλίες AI με βαθιά γνώση και εμπειρία στις τεχνολογίες SAP.

Η cloud-first στρατηγική της KPMG, οι στοχευμένες κλαδικές επενδύσεις και οι ενσωματωμένες διεπιστημονικές δυνατότητες, σε συνδυασμό με την εις βάθος εμπειρία στην επίτευξη μετρήσιμων αποτελεσμάτων με τις λύσεις cloud της SAP, επιτρέπουν στους εξιδεικευμένους επαγγελματίες της KPMG να προσφέρουν στους πελάτες αποτελεσματικές λύσεις και υποστήριξη στον μετασχηματισμό των σύγχρονων ψηφιακών επιχειρήσεων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις