Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το droidcon έρχεται και στην Ελλάδα, για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη

droidconGreece_132x80To droidcon έρχεται και στην Ελλάδα, για πρώτη φορά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, 10-12 Σεπτεμβρίου 2015 και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα είναι εκεί.

Το γραφείο startup του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στηρίζει με ενθουσιασμό το 1ο droidcon democamp στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, περίπτερο 15.

Το droidcon democamp είναι μια δράση που σκοπεύει να βοηθήσει ελληνικά startups να διεκδικήσουν χρηματοδότηση αλλά και χρήσιμη βοήθεια από μια επιτροπή που θα αποτελείται από πετυχημένες εταιρείες, συμβούλους, VC’s και δημοσιογράφους από την Ελλάδα και τον κόσμο. Αυτό που έχει να προσφέρει το democamp στους συμμετέχοντες είναι μια άνευ προηγουμένου για τα ελληνικά δεδομένα δικτύωση με διεθνείς προσωπικότητες του χώρου, ανθρώπους – κλειδιά σε όλες τις θέσεις, υποστήριξη, επιχειρηματική καθοδήγηση.

Οι κανόνες του droidcon democamp είναι απλοί:
– Κάθε startup θα έχει 5 λεπτά στην διάθεση του για να παρουσιάσει την υπηρεσία / προϊόν / πρωτότυπο του σε ένα ευρύτερο κοινό, που θα περιλαμβάνει επιλεγμένους συνεργάτες / επενδυτές και θα έχει έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσει χρηματοδότηση.

– Η όλη δράση επιπλέον, θα αποτελέσει μια πολύτιμη έκθεση των ελληνικών startups και προβολή τους στο ελληνικό και διεθνές δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κοινό.

Ατζέντα
18:30
| Προσέλευση | Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, περίπτερο 15
19:00 – 21:00 | Παρουσιάσεις startup
22:00 | Cocktail networking

Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ που συμπεριλαμβάνει είσοδο στη ΔΕΘ, πρόσβαση στο «droidcon Pitch arena» (δωρεάν snacks, soft drinks και συμμετοχή στην κλήρωση).

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στο σχετικό σύνδεσμο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις