Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Revolut προσφέρει πάγιες εντολές πληρωμών στην Ελλάδα!

H Revolut ανακοίνωσε σήμερα πως θα προσφέρει πάγιες εντολές πληρωμών (Direct Debit) και έρχεται ακόμα πιο κοντά στις καθημερινές τραπεζικές υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε.

Η νέα αυτή δυνατότητα θα ενεργοποιηθεί σε όλους τους Ευρωπαίους πελάτες της, οι οποίοι θα μπορούν πλέον να αυτοματοποιήσουν τις πληρωμές από τον λογαριασμό τους σε συμφωνημένες ημερομηνίες για να πληρώσουν λογαριασμούς τηλεφώνου, ηλεκτρικού ρεύματος, συνδρομητικές υπηρεσίες και άλλα.

H Revolut επιτρέπει ήδη στους Ευρωπαίους πελάτες να μεταφέρουν χρήματα μέσω SEPA και SWIFT, ωστόσο η εισαγωγή των πάγιων εντολών θα επιτρέψει τους Έλληνες πελάτες να μεταφέρουν χρήματα γρήγορα και αυτόματα.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, Νικολάι Στόρονσκυ δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους Έλληνες πελάτες μας ακόμη ευκολότερους τρόπους αυτοματοποίησης των πληρωμών τους και διατήρησης του πλήρους ελέγχου των οικονομικών τους. Προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε το προϊόν μας για τους πελάτες μας, συνδυάζοντας την τεχνολογία και τη δημιουργική σκέψη για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας και να τους διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο να πραγματοποιούν πληρωμές”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις