Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Taxfix: Φορολογικές δηλώσεις μέσω Smartphones με “εγγυημένες” επιστροφές φόρου!

Growth Hacking στις επιστροφές φόρων! Τελικά ο χώρος των Startups δεν σταματά να μας εκπλήσσει! Η Taxifix μόλις έκλεισε χρηματοδότηση 11 εκατ. ευρώ για να διευκολύνει τις φορολογικές δηλώσεις αλλά και να “ψάξει” όσο πιο πολύ γίνεται την επιστροφή φόρου! Και όλα αυτά στη Γερμανία!

Η Startup ιδρύθηκε το 2017 και έχει στο δυναμικό της γύρω στα 30 άτομα ειδικούς λογιστές και φοροτεχνικούς οι οποίοι έχουν φτιάξει μια πλατφόρμα που ακολουθεί πιστά το φορολογικό σύστημα και μέσω μηχανικής μάθησης και διαφόρων ερωτήσεων που γίνονται μέσω του App βρίσκει την ιδανική λύση για επιστροφές φόρου σε μισθωτούς!

Η διαδικασία είναι η εξής: ο χρήστης σκανάρει την ετήσια βεβαίωση μισθοδοσίας του μέσω του app. Απαντά σε διάφορες ερωτήσεις και μέσα σε μισή ώρα η εφαρμογή υπολογίζει τον φόρο ο οποίος είναι κατά βάση πιστωτικός με μέσο όρο γύρω στα 900 ευρώ!

Η δήλωση στη γερμανική εφορία μπορεί να γίνει μέσω της εφαρμογής με την Startup να πληρώνεται 35 ευρώ εφόσον υπάρχει επιστροφή άνω των 50 ευρώ! 

Η νέα επένδυση προέρχεται από την Valar Ventures του Peter Thiel και θα χρησιμοποιηθεί για την διεθνή επέκταση στην Ευρώπη κυρίως.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις