Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Χορηγός του Athens Science Festival η Coca-Cola

Με το δικό της χώρο μέσα στο φεστιβάλ, όπου ετοίμασε μια σειρά από συναρπαστικές, διαδραστικές ενέργειες για όλους τους επισκέπτες, η Coca-Cola στήριξε το Athens Science Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ επιστήμης και καινοτομίας της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά φέτος στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, από τις 17 έως και τις 22 Μαρτίου.

Οι περίπου 33.000 επισκέπτες του Athens Science Festival είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το Ενεργειακό Ισοζύγιο και τη σημασία του, να φορτίσουν τα κινητά τους με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, να λάβουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια κίνησης, αλλά και να δοκιμάσουν εύκολα και υγιεινά σνακς.

H Coca-Cola υποδέχτηκε το κοινό του Athens Science Festival στο δικό της περίπτερο, μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης.

Με τη βοήθεια επιστημονικής ομάδας διαιτολόγων- διατροφολόγων της ΜΚΟ «Η διατροφή του παιδιού», οι επισκέπτες περιηγήθηκαν μέσω tablets στην digital εφαρμογή«e-balance», μαθαίνοντας χρήσιμες πληροφορίες γύρω από τη σημασία της ισορροπίας ανάμεσα στις θερμίδες που προσλαμβάνουμε από τη διατροφή μας και τις θερμίδες που καταναλώνουμε μέσα από τη σωματική μας δραστηριότητα.

Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να φορτίσουν τα κινητά τους κάνοντας πετάλι στο ειδικά διαμορφωμένο στατικό ποδήλατο.

Τους ρυθμούς ανέβασε η ομάδα των AthensTrainers, η οποία παρουσίασε εύκολους και διασκεδαστικούς τρόπους να εντάξουμε την κίνηση στην καθημερινότητά μας, μέσα από τα ρυθμικά διαλείμματα άσκησης που πραγματοποίησε στον προαύλιο χώρο της Τεχνόπολης.

Τέλος, η αγαπημένη food blogger Mamatsita, κατά κόσμον Γωγώ Παπαδιονυσίου, ετοίμασε υγιεινά και νόστιμα σνακς, απαραίτητο συστατικό μιας ισορροπημένης διατροφής.

coca_cola_Photo1_702x336
Οι διατροφολόγοι της επιστημονικής ομάδας διαιτολόγων- διατροφολόγων της ΜΚΟ «Η διατροφή του παιδιού», η food blogger Mamatsita και οι βοηθοί της.

Το Athens Science Festival διοργανώθηκε από τον εκπαιδευτικό οργανισμό «Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo», το Βρετανικό Συμβούλιο, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS, την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το Σύνδεσμο Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση, τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, και το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, σε συνεργασία με πλήθος ακαδημαϊκών, ερευνητικών φορέων και εκπαιδευτικών οργανισμών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις