Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

e-Women: Έρευνα για τη προώθηση της επιχειρηματικότητας και την απασχόληση των γυναικών

Τον Ιανουάριο του 2016 μια κοινοπραξία πέντε εταίρων από την Ελλάδα και τη Νορβηγία εντάχθηκε στο έργο με τίτλο «Καινοτομία και Απασχολησιμότητα για τις γυναίκες (e-Women)μια συνεργασία για την καινοτομία και την ανταλλαγή ορθών πρακτικών», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος (ΕΟΧ – European Economic Area).

Το έργο θα επικεντρωθεί στη διερεύνηση, ανάλυση και τεκμηρίωση των δυνατοτήτων που παρέχει το Internet, τα κοινωνικά δίκτυα και οι λοιπές τεχνολογίες επικοινωνίας για τη μείωση των εργασιακών ανισοτήτων, και την προώθηση νέων ευκαιριών για την Επιχειρηματικότητα και την Απασχόληση των γυναικών όλων των ηλικιών.

Για το λόγο αυτό, η ομάδα του e-Women παρακαλεί τις γυναίκες αναγνώστριες να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται εδώ, μέχρι τις 24/7/2016.

Η συμμετοχή στην έρευνα είναι εθελοντική. Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια και κανένα άτομο δεν θα είναι αναγνωρίσιμo σε κανένα δημοσιευμένο στοιχείο του έργου.

Όσες γυναίκες συμμετάσχουν στην έρευνα θα λάβουν κατά προτεραιότητα κωδικούς πρόσβασης στο διαδικτυακό υλικό και στα ηλεκτρονικά μαθήματα βελτίωσης των αναγκαίων δεξιοτήτων τους, ενώ θα ενημερώνονται τακτικά μέσω της ιστοσελίδας του έργου για τις δυνατότητες αξιοποίησης των ΤΠΕ όσον αφορά στην απασχόληση και την επιχειρηματικότητα (συμπεριλαμβανομένης της αυτό-απασχόλησης).

Για κάθε πιθανή απορία, ή διευκρίνιση, μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected].

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις