Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι Industry Disruptors-Game Changers σε εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών

Οι Industry Disruptors-Game Changers (ID-GC)  συμμετέχουν σε εκδήλωση με τίτλο «Το Μέλλον της Παραγωγής: Εφαρμογές Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης στην Ελλάδα σήμερα, Ρομποτική & Τεχνητή Νοημοσύνη στην Πράξη», η οποία πραγματοποιείται από την Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών, σε συνεργασία με την Ελληνική Παραγωγή, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στις 16:30 στο Αμφιθέατρο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο ιδρυτής των ID-GC Μιχάλης Στάγκος, θα μιλήσει για τις τεχνολογίες τη μεταψηφιακής εποχής που κρατούν τα κλειδιά του μέλλοντος της ελληνικής βιομηχανίας. Επιπρόσθετα θα συντονίσει την παρουσίαση καλών πρακτικών και παραδειγμάτων ψηφιακού μετασχηματισμού στο οποίο θα συμμετέχουν ο Πρόεδρος της Calpak Κωστής Κωνσταντινίδης, ο Πρόεδρος του ΕΒΙΔΙΤΕ Αθανάσιος Πότσης, ο Πρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Δρ. Χρήστος Αποστολόπουλος και ο Head of IT της SABO  Μηνάς Πάντος.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γρηγόρης Ζαριφόπουλος ο οποίος θα παρουσιάσει τη στρατηγική και τις πρωτοβουλίες της Ελληνικής Κυβέρνησης για την ψηφιακή μετάβαση.

Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτείται προηγουμένως ηλεκτρονική εγγραφή εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις