Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εκστρατείες συγκέντρωσης χρημάτων τώρα και στο Instagram!

Νέο εργαλείο που επιτρέπει τη συγκέντρωση χρημάτων για προσωπικούς σκοπούς, πρόκειται να λανσάρει το Instagram, σύμφωνα με ανακοίνωσή του.

Όπως αναφέρει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης το οποίο ανήκει στο Facebook, οι χρήστες σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία (αρχικά) θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους εκστρατεία fundraising, πατώντας “Edit Profile,” “Add Fundraiser” και “Raise Money.” Θα μπορούν επίσης να προσθέσουν φωτογραφία, να διαλέξουν μια από τις υπάρχουσες κατηγορίες και να γράψουν λίγα λόγια για τον σκοπό που συγκεντρώνουν τα χρήματα.

Για να γίνουν αυτά, οι χρήστες θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Κάθε εκστρατεία θα τρέχει για 30 ημέρες (με δυνατότητα επέκτασης) και οι λόγοι από πίσω πρέπει να είναι συγκεκριμένοι: Έργα για την κοινότητα, ιατρικά έξοδα ή άλλοι προσωπικοί στόχοι. Πριν μια εκστρατεία δημοσιευθεί και αρχίζουν να συγκεντρώνονται χρήματα, το Instagram θα ελέγχει και θα εγκρίνει τόσο το σκοπό όσο και το σύνολο των πληροφοριών που δίνονται.

Σημειώνεται ότι το Instagram διαθέτει και άλλους τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να συγκεντρώσει χρήματα. Η εφαρμογή επιτρέπει, για παράδειγμα σε χρήστες κάποιων χωρών να κάνουν δωρεές μέσω των “Ιστοριών” ή μέσω Live Video.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις