Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Douleutaras διακρίθηκε ως Superbrand στην κατηγορία Startups

Στην κατηγορία "Νεοφυείς Επιχειρήσεις” βραβεύτηκε για το 2021 η εταιρεία Douleutaras στα πλαίσια των βραβείων Business Superbrands Greece.

Η πλατφόρμα Douleutaras επιλέχθηκε ως μια από τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2021-2022 ύστερα από ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων και του καταναλωτικού κοινού. Συγκεκριμένα, οι πελάτες βαθμολόγησαν τις εταιρείες κατά την διενέργεια έρευνας κοινής γνώμης, η οποία διεξήχθη από την εταιρία Marc.

Στην έρευνα συμμετείχαν 1500 εταιρίες και ο “Douleutaras” ήταν μια από τις επτά που διακρίθηκαν στην συγκεκριμένη κατηγορία. Τα κριτήρια της φετινής επιλογής ήταν μεταξύ άλλων η Αναγνωρισιμότητα Επωνυμίας και η Εταιρική Υπευθυνότητα, τομείς τους οποίους δουλεύει το Douleutaras πιο μεθοδικά τα τελευταία χρόνια.

Η Εκδήλωση Απονομής των Βραβείων Business Superbrands Greece 2021-2022, πραγματοποιήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 2021, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών όπου τιμήθηκαν πολλές από τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, σε όλο το φάσμα της οικονομίας.

Στην πλατφόρμα του Douleutaras, ο καθένας μπορεί να αναζητήσει τον – πιστοποιημένο – τεχνικό που χρειάζεται για το σπίτι από ηλεκτρολόγο, υδραυλικό, ελαιοχρωματιστή μέχρι οικιακό βοηθό ή υπηρεσίες ανακαίνισης, εκδηλώσεων και μεταφορική, αξιολογώντας τον για το αποτέλεσμα.

Η ιστοσελίδα έχει διάφορες κατηγορίες εργασιών για την επισκευή, την συντήρηση και την τοποθέτηση πραγμάτων, παρέχοντας πλήρη στοιχεία για το κόστος τους, βρίσκοντας άμεσα τον ειδικό μέσα από ένα δίκτυο επαγγελματιών που αξιολογούνται και καταρτίζονται συνεχώς χάρη στα προγράμματα, την δυνατότητα σύγκρισης και την εγγύηση που δίνει η εταιρεία.

Ο Douleutaras έχει δώσει επίσης την ευκαιρία σε πολλούς τεχνικούς να συνεργαστούν μαζί του και να αναδείξουν την επιχείρηση τους μέσα από την δικτύωση που τους εξασφαλίζει, καθώς και στο κοινό να επικοινωνήσει την εργασία που αναζητά, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες, συνδέοντας την ζήτηση με την προσφορά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις