Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

100mentors: Ανεβαίνει επίπεδο με επένδυση 200.000 ευρώ

Επένδυση ύψους 200.000 ευρώ δέχτηκε η startup 100mentors από το Jeremie Openfund II καθώς και άλλους επενδυτές, και το γεγονός αυτό αναμένεται ότι θα δώσει τη δυνατότητα ταχείας ανάπτυξης της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ήδη, σειρά από σχολεία και πανεπιστήμια αξιοποιούν την υπηρεσία της 100mentors για την καλύτερη υποστήριξη της σταδιοδρομίας των αποφοίτων τους.

Στo πλαίσιo της ανακοίνωσης της επένδυσης ο ιδρυτής της 100mentors, Γιώργος Νικολετάκης, δήλωσε: «Αυτό που «κερδίζει» τις καλύτερες δουλειές, υποτροφίες και την είσοδο στα καλύτερα πανεπιστήμια είναι η σωστή πληροφόρηση, οι συνειδητοποιημένες αποφάσεις και το προσωποποιημένο πλάνο. Όχι κατ’ ανάγκη οι άριστοι βαθμοί. Δημιουργήσαμε το 100mentors γιατί θέλουμε τα βασικό συστατικό της επιτυχίας, που είναι η εξειδικευμένη γνώση των μεντόρων μας, να διαχέεται εύκολα, γρήγορα και να είναι προνόμιο όλων όσοι θέλουν επιτύχουν το επόμενο βήμα».

Επίσης, ο εταίρος της Openfund, Γεώργιος Τζιραλής, προσέθεσε: «Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε μία προσπάθεια που εκδημοκρατίζει το σημαντικότερο συστατικό μιας ορθής επιλογής καριέρας, τις πληροφορίες όσων έχουν ήδη βαδίσει το επαγγελματικό μονοπάτι που κανείς επιθυμεί να ακολουθήσει».

H 100mentors

Η 100mentors φέρνει κοντά σε κάθε ενδιαφερόμενο τους μέντορες εκείνους που μπορούν να καταστήσουν εφικτή μία καλά πληροφορημένη επιλογή καριέρας. Η πλατφόρμα της 100mentors μας επιτρέπει να «συναντήσουμε τον μελλοντικό εαυτό μας» εξασφαλίζοντάς μας επικοινωνία με περισσότερους από 1000 μέντορες από τα καλύτερα πανεπιστήμια και εταιρείες στην Ελλάδα και διεθνώς.

Categories_702

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία και να δηλώσουν τα αντικείμενα που επιθυμούν, για παράδειγμα το πανεπιστήμιο-στόχο ή την ειδικότητα που φιλοδοξούν να ακολουθήσουν. Η υπηρεσία αναλαμβάνει στη συνέχεια να τους προτείνει μέντορες με συμβατό προφίλ, με τους οποίους μπορεί να επικοινωνήσει διαδικτυακά αντί αμοιβής.

Η 100mentors, πέρα από τις μεμονωμένες συνεδρίες με μέντορες, διαθέτει «πακέτα ολοκληρωμένων λύσεων, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τους στόχους του κάθε χρήστη, με σειρά από υπηρεσίες, από εξειδικευμένους συνεργάτες ανά τον κόσμο, π.χ. από standardized tests και professional certifications μέχρι industry specific mock interviews.

100_Mentors_IMG_1066_

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις