Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Privacy: Virtual Debit Card τη στιγμή που τη θέλουμε

Αν και φαίνεται μια τρομερή σπατάλη αριθμών πιστωτικών καρτών, η Privacy, μια νέα Startup, προσεγγίζει το θέμα ασφάλειας των ιντερνετικών συναλλαγών εκδίδοντας Virtual Debit Cards τη στιγμή που χρειάζονται και για τη συγκεκριμένη πληρωμή.

Η υπηρεσία έχει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και δουλεύει μέσω μιας επέκτασης στον πλοηγό web Chrome αλλά και μέσω εφαρμογής στο iOS. Κάθε φορά που θα πρέπει να καταχωρίσουμε την κάρτα μας για μια πληρωμή, εμφανίζεται το σηματάκι της Privacy στον πλοηγό. Εφόσον το επιλέξουμε δημιουργείται αυτόματα εκείνη τη στιγμή ένας εικονικός αριθμός κάρτας Visa και καταχωρείται αυτόματα.

Έχοντας ανοίξει λογαριασμό στην υπηρεσία έχουμε δηλώσει και τον τραπεζικό μας λογαριασμό απ’ όπου γίνονται όλες οι χρεώσεις των Virtual Debit Cards. Πέρα από την εμφανή ευκολία, αμεσότητα και ασφάλεια στις συναλλαγές, μια και δεν χρησιμοποιείται πουθενά η κανονική μας κάρτα, η Privacy προσφέρεται δωρεάν και λειτουργεί και με συνδρομές για επαναλαμβανόμενες πληρωμές.

Επίσης, δεν δηλώνονται οι κανονικές μας διευθύνσεις στις virtual cards κάτι που μεταφράζεται σε ακόμα μεγαλύτερη προστασία των προσωπικών δεδομένων στις συναλλαγές μας με την όλη λογική να μοιάζει με αυτή τη PayPal.

Άλλη μια υπηρεσία FinTech βάζει τις τράπεζες στην άκρη και προσφέρει σαφώς μεγαλύτερη ευελιξία και προστασία στις πληρωμές online.

Η Privacy λειτουργεί προς το παρόν εντός των ΗΠΑ και αν αναρωτιέστε για τη πηγή των εσόδων της αυτή είναι μέσω προμηθειών επί των συναλλαγών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις