Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τον Απρίλιο το συνέδριο “Driving Europe’s Digital Transformation” από το EIT Digital

Μεταξύ 12 και 14 Απριλίου 2016 θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες το ετήσιο συνέδριο του οργανισμού EIT Digital όπου θα παρουσιαστούν πάνω από 50 disruptive ιδέες και Startups ενώ θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια, ομιλίες ειδικών και workshops.

Ο οργανισμός ΕΙΤ Digital αριθμεί πάνω από 130 μέλη στην Ευρώπη, ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγονται κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα, accelerators, ερευνητικά κέντρα και εταιρείες τεχνολογίας. Σκοπός του η αξιοποίηση των απεριόριστων δυνατοτήτων που προσφέρουν οι ψηφιακές τεχνολογίες για τη διαρκή ανάπτυξη και ενίσχυση της ευρωπαϊκής οικονομίας μέσω διαφόρων πρωτοβουλιών, προγραμμάτων αλλά και προγράμματα εταιρικής επιτάχυνσης.

Συμφωνία Found.ation-EIT Digital για την ενίσχυση του ελληνικού startup οικοσυστήματος

Στο συνέδριο του Απριλίου αναμένεται να παρευρεθούν πάνω από 700 εκπρόσωποι απ’ όλα τα εμπλεκόμενα μέρη του επιχειρηματικού οικοσυστήματος και ειδικά των Startups: από μεγάλες εταιρείες, SMEs και πανεπιστήμια μέχρι πολιτικά στελέχη κυβερνήσεων και της Ε.Ε.

Ένα από τα 50 επιτεύγματα του EIT Digital θα είναι και η γερμανική Scaleup Distribusion, η οποία ιδρύθηκε το 2012 σαν μια πλατφόρμα B2B κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων για λεωφορεία τύπου ΚΤΕΛ. Το 2015 μπήκε στο πρόγραμμα EIT Digital Accelerator και μόλις πήρε μια χρηματοδότηση 6 εκατ. ευρώ. Η Distribusion σήμερα συνεργάζεται με πάνω από 100 εταιρείες λεωφορείων intercity σε 25 χώρες της Ευρώπης και της Ασίας με 10 εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα!

Κρατήσεις για το συνέδριο μπορούν να γίνουν εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις