Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Lime “μπαίνει” στις εγκαταστάσεις της BMW

Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα της Lime στο Μόναχο της Γερμανίας τον Ιούνιο, η εταιρεία συνεργάζεται με τον όμιλο BMW, και από εδώ και στο εξής τα πατίνια της θα είναι διαθέσιμα στις εγκαταστάσεις του στην πόλη.

Κάτω από την “ομπρέλα” ενός τετράμηνου πιλοτικού προγράμματος που έχει στόχο να προσφέρει έναν απλό και βιώσιμο τρόπο μετακίνησης στους υπαλλήλους της BMW, η Lime θα παρέχει συνολικά 70 ηλεκτρικά πατίνια στην εταιρεία.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους υπαλλήλους της BMW στο Μόναχο μια άνετη και βιώσιμη λύση αστικής μετακίνησης”, δήλωσε ο Jashar Seyfi, General Manager της Lime στη Γερμανία. “H αγορά του Μονάχου είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς καθώς η κίνηση που υπάρχει σε ώρες αιχμής είναι τόσο χρονοβόρα όσο και κουραστική για τους οδηγούς”, συμπλήρωσε.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας νέας συνεργασίας, έχουν ήδη τοποθετηθεί σταθμοί φόρτισης σε στρατηγικά σημεία στην περιοχή που καλύπτει το πρόγραμμα, ενώ η Lime θα προσφέρει στους υπαλλήλους της BMW και δωρεάν εκπαίδευση με στόχο να εξασφαλίσει ότι όλοι θα μπορούν να μετακινηθούν ανάμεσα στις εγκαταστάσεις με τα πατίνια της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις