Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Harlem Capital συγκεντρώνει ταμείο 150 εκατ. δολαρίων

Εάν συγκεντρωθεί, αυτό το νέο ταμείο, το τρίτο της εταιρείας, θα είναι το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα.

Η Harlem Capital συγκεντρώνει ένα ταμείο 150 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με έγγραφα που κατατέθηκαν στην SEC. Εάν συγκεντρωθεί, αυτό το νέο ταμείο, το τρίτο της εταιρείας, θα είναι το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα. Το 2021, η Harlem Capital συγκέντρωσε 134 εκατομμύρια δολάρια, πολύ περισσότερα από τα 40 εκατομμύρια δολάρια που συγκέντρωσε για το εναρκτήριο ταμείο της το 2019.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2015 και το δεύτερο ταμείο της επικεντρώθηκε σε εταιρείες πρώιμου σταδίου, με ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνολογία για καταναλωτές και επιχειρήσεις. Η εταιρεία έχει επί του παρόντος 174 εκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση, σύμφωνα με το Pitchbook, και έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 80 επενδύσεις, με 12 εξόδους. Οι επενδύσεις περιλαμβάνουν την Propense.ai, τη fintech Poolit και την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Gander.
Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η υπερκάλυψη του Fund 2 της Harlem Capital ήρθε μετά το Black Lives Matter, όταν η βιομηχανία δήλωσε δεσμευμένη να υποστηρίξει ιστορικά περιθωριοποιημένες ομάδες και  κοινότητες.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις