Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η FinTech WorldRemit σήκωσε 175 εκατ. δολάρια σε νέο γύρο χρηματοδότησης

Η FinTech Scale-up WorldRemit, με έδρα το Λονδίνο, εξασφάλισε 175 εκατ. δολάρια σε τέταρτο γύρο χρηματοδότησης, με επικεφαλής προηγούμενους επενδυτές (TCV, Accel και Leapfrog Investments).

H WorldRemit, που ιδρύθηκε το 2010, προσφέρει μια εναλλακτική χαμηλού κόστους για τις ηλεκτρονικές πληρωμές, ειδικά διαμορφωμένη για να διαχειρίζεται τα εμβάσματα ύψους 700 δισ. δολαρίων που στέλνονται κάθε χρόνο από μετανάστες και εργαζόμενους στο εξωτερικό.

Η WorldRemit ισχυρίζεται ότι εξυπηρετεί τη δεδομένη χρονική στιγμή περίπου 4 εκατ. πελάτες. Ο Breon Corcoran, CEO της εταιρείας, δήλωσε ότι η WorldRemit θα συνεχίσει να βοηθά μετανάστες να στέλνουν χρήματα στις οικογένειες τους, τους φίλους του και στις κοινότητές τους, αλλά και να παρέχει λύσεις σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διεθνές επίπεδο, ιδίως στις αναδυόμενες αγορές.

Σημειώνεται ότι στους προηγούμενους γύρους χρηματοδότησης, το 2014, 2015 και 2017, η WorldRemit είχε συγκεντρώσει 40, 45 και 45 εκατ. δολάρια αντίστοιχα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις