Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η BBVA “προσάρμοσε” την εφαρμογή της στο Samsung Galaxy Fold

Η BBVA προσάρμοσε την εφαρμογή της (για Android και iPhone), στο νέο τηλέφωνο της Samsung, Galaxy Fold, το οποίο ουσιαστικά “διπλώνει”.

Αυτό σημαίνει ότι ένας πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση στην εφαρμογή με το κινητό κλειστό και, όταν ανοίξει, αυτή προσαρμόζεται αυτόματα στη νέα οθόνη, χωρίς κάποια μετάβαση. Επιπλέον, η εφαρμογή “περιστρέφεται” για να προσαρμοστεί στην μορφή οθόνης που έχει επιλέξει ο πελάτης. Σύμφωνα με την τράπεζα, αυτές οι εξελίξεις βελτιώνουν την πλοήγηση και την εμπειρία του χρήστη.

Τα νέα Galaxy Fold είναι κινητά “πολλαπλών εργασιών”, στα οποία οι χρήστες μπορούν να έχουν πολλές εφαρμογές ανοιχτές ταυτόχρονα και να τις μετακινούν από μια οθόνη σε άλλη ή να ανοίγουν εφαρμογές με το κινητό κλειστό και να τις μεταφέρουν σε πλήρη οθόνη χωρίς καμία αλλαγή.

Η BBVA προχώρησε στην προσαρμογή της εφαρμογής της σε αυτή τη νέα συσκευή, την οποία η κορεατική εταιρεία μόλις έθεσε προς πώληση, στο πλαίσιο της συμφωνίας συνεργασίας που έχουν διατηρήσει και οι δύο εταιρείες εδώ και χρόνια. Έτσι, οι πελάτες BBVA που διαθέτουν το Samsung Galaxy Fold μπορούν να πλοηγηθούν στην εφαρμογή με μια καλύτερη εμπειρία.

Η BBVA και η Samsung συνεχίζουν να αναπτύσσουν κοινές γραμμές εργασίας για την προσαρμογή της «εφαρμογής» της τράπεζας σε κάθε νέα συσκευή. Πρόσφατα ανακοίνωσαν την πρόσβαση στο νέο S10 και το Note10 μέσω αποτυπώματος υπερήχων και ήδη εργάζονται για να ενσωματώσουν ένα πρόσθετο σύστημα πρόσβασης στην εφαρμογή σε αυτές τις συσκευές με αναγνώριση προσώπου από το οικολογικό σύστημα Samsung Pass.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις