Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

EnableGood: Συνεργασία με Star Automotive Hellas 

Η συνεργασία περιλαμβάνει το στρατηγικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη του ετήσιου πλάνου δράσεων του Προγράμματος #love2give

 

H EnableGood ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τη Star Automotive Hellas (πρώην Mercedes-Benz Hellas) με στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού της προγράμματος #love2give. Η συνεργασία περιλαμβάνει το στρατηγικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη του ετήσιου πλάνου δράσεων του Προγράμματος με στόχο την οργανική ένταξη αυτής της πρωτοβουλίας στην στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης της Εταιρείας.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η EnableGood και η Star Automotive Hellas θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν τις κοινωνικές προκλήσεις και να προωθήσουν περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνες πρακτικές, όπως και την κοινωνική αλληλεγγύη, υποστηρίζοντας συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην παροχή ουσιαστικών λύσεων και στη δημιουργία θετικών αλλαγών μέσα από σύγχρονες πρωτοβουλίες σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με αφετηρία ένα τόσο σπουδαίο κοινωνικό πρόγραμμα, όπως το #love2give, το οποίο μοιράζεται το όραμά μας για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου μέσω του εθελοντισμού, της προσφοράς και τη δημιουργία δράσεων που αποτελούν κομμάτι της συλλογικής καθημερινότητας των εργαζομένων της Star Automotive Hellas», δήλωσε η Ελπίδα Βασιλειάδου, Founder & CEO της EnableGood. «Μαζί, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις συλλογικές μας δυνάμεις για να προωθήσουμε ουσιαστικές αλλαγές στην κοινωνία μας, δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον».

“Η Star Automotive Hellas είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για τη συνεργασία της με την EnableGood, μια συμβουλευτική εταιρεία με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο που είναι αφιερωμένη στην προώθηση της κοινωνικής συμμετοχής και της περιβαλλοντικής ευθύνης. Μέσα από αυτή τη συνεργασία στοχεύουμε στη διατήρηση και αύξηση της ήδη μεγάλης κοινότητας ενεργών εθελοντών της Εταιρείας μας που συντονισμένα και στοχευμένα, θα συνεχίσουν να προσφέρουν σε φορείς και κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη.”, δήλωσε η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρείας Νικολέττα Καβαθούλη.

Κλείνοντας η κ. Βασιλειάδου επεσήμανε ότι «μέσα από την συνεργασία αυτή, συνεχίζεται το όραμα της EnableGood που γεννήθηκε από ένα όνειρο ζωής και την αγάπη μας για όλα αυτά που κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο. Είμαστε μια εταιρεία που προάγει, προασπίζεται και δίνει δύναμη, φωνή, σάρκα και οστά σε καθετί καλό και μέσα από το πρόγραμμα #love2give ενώνουμε τις δυνάμεις μας με μία εταιρεία που τη διέπουν οι ίδιες αξίες, ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε τη θετική διαφορά που τόσο επιθυμούμε στις ζωές των ανθρώπων που αγγίζουμε».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις