Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Spotify έφτασε τους 138 εκατ. χρήστες – επί πληρωμή!

Η εταιρεία αναμένει να ξεπεράσει το ορόσημο των 300 εκατ. χρηστών κατά τη διάρκεια του τρέχοντος (τρίτου) τριμήνου

Οι επί πληρωμή συνδρομητές του Spotify αυξήθηκαν κατά 28%, φτάνοντας τα 138 εκατ. στο τέλος Ιουνίου, σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η εταιρεία κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της για το δεύτερο τρίμηνο του έτους, αυτή την εβδομάδα.

Την ίδια ώρα, η πλατφόρμα κατέγραψε ρεκόρ και στον συνολικό αριθμό των χρηστών της (συμπεριλαμβανομένων αυτών που την χρησιμοποιούν δωρεάν), καθώς, σύμφωνα πάντα με την εταιρεία, 299 εκατ. άνθρωποι χρησιμοποιούν την υπηρεσία τουλάχιστον μία φορά τον μήνα.

Η εταιρεία αναμένει να ξεπεράσει το ορόσημο των 300 εκατ. χρηστών κατά τη διάρκεια του τρέχοντος (τρίτου) τριμήνου, ενώ προβλέπει ότι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχει από 312 έως 317 εκατ. μηνιαίους ενεργούς χρήστες. Μέχρι τότε, η εταιρεία προγραμματίζει να έχει επίσης από 140 έως 144 εκατ. χρήστες επί πληρωμή.

Τα παραπάνω στοιχεία έρχονται να επιβεβαιώσουν τον τίτλο της μεγαλύτερης πλατφόρμας συνδρομητικής μουσικής που έχει κερδίσει το Spotify. Ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της, το Apple Pay παραμένει στη δεύτερη θέση, παρόλο που κερδίζει το κοινό κυρίως λόγω της δημοφιλίας των iPhones.

Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία που είχε δώσει στη δημοσιότητα η Apple, τον Ιούνιο του 2019, η υπηρεσία της είχε 60 εκατ. συνδρομητές.

 

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις