Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper Mag #19: Κυκλοφορεί την Κυριακή 6 Ιουνίου με τον Ελεύθερο Τύπο!

Mε κεντρικά θέματα την επανεκκίνηση του τουρισμού, την πράσινη επιχειρηματικότητα και το Fintech.

Το Startupper Mag κυκλοφορεί την ερχόμενη Κυριακή με τον Ελεύθερο Τύπο με πλούσια θεματογραφία γύρω από την νέα επιχειρηματικότητα, τις Startups και την τεχνολογία.

Το νέο τεύχος με πλούσια και ανασχεδιασμένη ύλη και 112 σελίδες έχει πολλά αφιερώματα σε σημαντικούς τομείς της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας πάντα υπό το πρίσμα της τεχνολογίας και των Startups.

Το κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού εστιάζει στην επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού στα νέα πρωτόκολλα αλλά και πως η τεχνολογία και οι Startups μπορούν να συνεισφέρουν.

To δεύτερο μεγάλο αφιέρωμα εστιάζει στην πράσινη επιχειρηματικότητα, πως αυτή αλλάζει τους μεγάλους τομείς της οικονομίας αλλά και τις ευκαιρίες που αναδύονται για τις επιχειρήσεις.

Στο εξώφυλλο του Startupper Mag φιλοξενείται o ιδρυτής και CEO της Polygreen, Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος, μιας ελληνικής εταιρείας η οποία κάνει πράξη το ρητό μηδέν άγαν στη φιλοσοφία της κυκλικής οικονομίας που μεταφράζεται τίποτε δεν είναι περιττό όλα αξιοποιούνται!

Στις σελίδες του περιοδικού υπάρχει και ένα μεγάλο αφιέρωμα στις χρηματο-οικονομικές τεχνολογίες – Fintech, στις τάσεις που ανέδειξε η πανδημία αλλά και πως αυτές αλλάζουν τη καθημερινότητά των καταναλωτών αλλά και των επιχειρήσεων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις