Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Digital Spa: Η καινοτομία που εισάγει η IKEA στο e-shop της

Το ΙΚΕΑ Digital Spa, μια ψηφιακή καινοτομία που έρχεται να απαντήσει στην ανάγκη όλων μας για αποφόρτιση από την καθημερινότητα, παρουσιάζει η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS.

Πρόκειται για μια ψηφιακή εμπειρία ήχου, εικόνας και βίντεο με στόχο να «ξεκουράσει» και να «ανανεώσει» πνευματικά τους επισκέπτες του IKEA.gr, που αποζητούν ένα δεκάλεπτο διάλειμμα από το  πρόγραμμά τους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το ΙΚΕΑ Digital Spa αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για χαλάρωση και αποφόρτιση στην παραλία, αφού είναι προσβάσιμο και μέσω φορητών συσκευών.

Τα βίντεο περιλαμβάνουν, όπως λέει η εταιρεία “εικόνες μοναδικής αισθητικής” και “εντυπωσιακά γραφικά” που “βοηθούν τους επισκέπτες να ταξιδέψουν νοητά και να ανανεωθούν πνευματικά, εστιάζοντας σε θέματα αυτοσυγκέντρωσης, δημιουργικότητας, αυτοελέγχου, ηρεμίας αλλά και αίσθησης ικανοποίησης”,

Παράλληλα, τα βίντεο δίνουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα περιήγησης στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων ΙΚΕΑ, τα οποία ενσωματώνονται αρμονικά στα σκηνικά, ανάλογα με τη διάθεση και τον στόχο του κάθε βίντεο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις