Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Box: Online Delivery από 10.000 καταστήματα σε πάνω από 64 πόλεις!

Η υπηρεσία food delivery της COSMOTE συνεχώς διευρύνει με γρήγορους ρυθμούς το δίκτυο των συνεργατών της σε νέες περιοχές της Ελλάδας, με μεγάλες αλυσίδες εστίασης, δημοφιλή brands και τοπικές επιχειρήσεις

Την συνεργασία με 10.000 καταστήματα ανακοίνωσε η BOX.

Η υπηρεσία food delivery της COSMOTE, μεγαλώνει και επεκτείνεται συνεχώς, σε μόλις 3 χρόνια λειτουργίας, η BOX πραγματοποιεί online παραγγελίες σε πάνω από 64 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα, η δυναμική της νεοσύστατης πλατφόρμας είναι τέτοια, που η εταιρεία φαίνεται πως κάθε χρόνο διπλασιάζει σχεδόν τους χρήστες του.

Στο ξεκίνημά του, το BOX συνεργάζονταν με περίπου 3.000 καταστήματα εστίασης, μέσα σε έναν χρόνο αυξήθηκαν στα 5.000 και πέρυσι έφτασαν τα 9.000

Διευρύνοντας ταχύτατα το δίκτυο των συνεργατών του σε νέες περιοχές, με μεγάλες αλυσίδες εστίασης, δημοφιλή brands και τοπικές επιχειρήσεις, το ΒΟΧ τον τελευταίο χρόνο κατάφερε να υπερδιπλασιάσει τις ημερήσιες παραγγελίες μέσω site/app.

Στο ΒΟΧ οι καταναλωτές μπορούν να παραγγείλουν το αγαπημένο τους φαγητό ή ρόφημα μέσα από ένα πλήθος εστιατορίων και καφέ. Η πλατφόρμα του ΒΟΧ εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες κατηγορίες προϊόντων και με νέα καταστήματα όπως μανάβικα, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, κάβες, ζαχαροπλαστεία, καταστήματα με delicatessen και βιολογικά προϊόντα, παντοπωλεία, ψιλικά, ανθοπωλεία, αλλά και pet shop.

Το ΒΟΧ φέρνει καθημερινά στην πόρτα των καταναλωτών και τα ψώνια τους από τα σούπερ μάρκετ «Μασούτης» και «Κρητικός». Με πάνω από 10.000 κωδικούς ανά αλυσίδα, σε τιμές και προσφορές που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα. Καλύπτοντας πάνω από 40 πόλεις πανελλαδικά και με παράδοση στον χώρο τους την ημέρα και ώρα που επιθυμούν, ακόμη και αυθημερόν. Οι παραγγελίες προϊόντων σούπερ μάρκετ είναι μια κατηγορία του BOX που ενισχύεται δυναμικά, με σταθερά ανοδικές πωλήσεις.

«Τα 10.000 συνεργαζόμενα καταστήματα του ΒΟΧ αποτελούν για εμάς ένα σημαντικό ορόσημο, που το πετύχαμε μέσα σε λιγότερο από 3 χρόνια. Οι συνεργάτες μας μας εμπιστεύονται για την επιχείρησή τους, ενώ η ανοδική πορεία του ΒΟΧ δείχνει ότι ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει. Θα συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε το ΒΟΧ με νέες συνεργασίες, νέες κατηγορίες προϊόντων και σύντομα με νέες δυνατότητες, που θα διευκολύνουν ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα των καταναλωτών», δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Consumer Segment Ομίλου ΟΤΕ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις