Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

CloudFin: Συνεργασία με INFORM – ενίσχυση χαρτοφυλακίου & υπηρεσιών

O διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτρης Κοντίνος, μίλησε στο Startupper.gr, στο πλαίσιο διεξαγωγής της φετινής έκθεσης «Ποσειδώνια 2022»

«Η παρουσία μας σε εκδηλώσεις, τέτοιου βεληνεκούς, όπως είναι τα “Ποσειδώνια”, που στρέφουν πάνω τους τα
βλέμματα της παγκόσμιας επιχειρηματικής και επενδυτικής κοινότητας, συνιστά στρατηγική επιλογή για την CloudFin».

Αυτό επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτρης Κοντίνος, μιλώντας -στο περιθώριο της έκθεσης- στο Startupper.grΤονίζοντας πως η ένταξη στην οικογένεια της INFORM, δίνει στην CloudFin συγκριτικό πλεονέκτημα.

«Μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο της τεχνολογίας και βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, όπως η CloudFin, δεν θα μπορούσε να λείπει από την μεγαλύτερη γιορτή για την παγκόσμια ναυτιλία, τα “Ποσειδώνια 2022”, επισήμανε ο ίδιος.

Είναι μεγάλη μας χαρά να αποτελούμε μέρος αυτού του οικοσυστήματος και μέσα από την έκθεση, μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε στο ευρύ κοινό τις καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρουμε στον κλάδο.

Έπειτα από 4 χρόνια απουσίας και δίχως πλέον να αιωρείται το σύννεφο της πανδημίας που μας στέρησε τις διαπροσωπικές επαφές, βρεθήκαμε δια ζώσης με εκπροσώπους εταιρειών προκειμένου να ακούσουμε τις ανάγκες τους και να προτείνουμε λύσεις «κομμένες και ραμμένες» στα μέτρα τους.

Η επίσκεψη στο περίπτερό μας στο Athens Metropolitan Expo ήταν ικανοποιητική, καθώς ο κόσμος ήρθε στοχευμένα, ήξερε ακριβώς τι αναζητούσε και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της CloudFin ήταν εκεί για να απαντήσει σε κάθε ερώτημα.

Η CloudFin ιδρύθηκε από επαγγελματίες στον χώρο της τεχνολογίας και διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του εταιρικού λογισμικού.

Η πρόσφατη, δε ένταξή της στην οικογένεια της INFORM, μέλος του ομίλου AUSTRIACARD, της δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα του να συνδυάζει την καινοτομία με την τεχνογνωσία, την αξιοπιστία και την εμπειρία που διαθέτει ένας διεθνώς αναγνωρισμένος οργανισμός που δραστηριοποιείται 125 χρόνια στην αγορά και έχει βάλει την υπογραφή του σε πολύ σημαντικά έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μέσα από το νέο επιχειρηματικό σχήμα που έχει δημιουργηθεί, συνεχίζουμε να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις σε σύνθετα επιχειρηματικά προβλήματα. Το πελατολόγιο μας αποτελείται από ισχυρές ναυτιλιακές εταιρίες, σημαντικούς πολυεθνικούς οργανισμούς και βιομηχανίες.

Η παρουσία μας σε εκδηλώσεις, τέτοιου βεληνεκούς, όπως είναι τα  «Ποσειδώνια», που στρέφουν πάνω τους τα βλέμματα της παγκόσμιας επιχειρηματικής και επενδυτικής κοινότητας, συνιστά στρατηγική επιλογή για την CloudFin.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις