Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Apple: 10 εκατ. πωλήσεις για το iPhone 6 και 6Plus

Η Apple επιβεβαίωσε επίσημα ότι πούλησε 10 εκατ. iPhone 6 & 6 Plus συσκευές κατά τη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου κυκλοφορίας του μοντέλου. Πρόκειται για νέο ρεκόρ σε προώθηση iPhone, που άφησε πίσω του τις 9 εκατ. πωλήσεις του iPhone 5s & 5c της περασμένης χρονιάς και τις 5 εκατ. πωλήσεις του iPhone 5 το 2012.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το iPhone 6 & 6 Plus έχει κυκλοφορήσει σε μια χώρα λιγότερη από ότι το iphone 5 & 5s και αυτή η χώρα είναι καταλυτικής σημασίας για την Apple. Η Κίνα που πρόσφατα έγινε ένας από τους οδηγούς της στα έσοδα πρωτογενούς υλικού.

Η Apple είχε νωρίτερα ανακοινώσει ρεκόρ πωλήσεων και προπαραγγελιών στα 4 εκατ. iPhone 6 & 6 Plus στο πρώτο 24ωρο διαθεσιμότητας, δηλαδή 2 εκατ. περισσότερα από ότι είχε ανακοινώσει το προηγούμενο μοντέλο.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει το iPhone 6&Plus σε 20 επιπλέον χώρες συμπεριλαμβανομένων των Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Ιρλανδία, Νήσος του Μαν, Ιταλία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία , Πορτογαλία, Κατάρ, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ταϊβάν, Τουρκία και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις