Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Online marketplace δημιούργησαν οδοντοτεχνίτες στη Βόρεια Ελλάδα

Στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου e-shop της Unidental, της ένωσης οδοντοτεχνιτών Αν. Μακεδονίας & Θράκης. Στην παρουσίαση συμμετείχαν το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, μέλη του συλλόγου, καθώς και αντιπροσωπεία της IP Digital της εταιρείας που σχεδίασε και υλοποίησε την κατασκευή του eshop.

Το νέο e-shop της Unidental αποτελεί την κύρια στρατηγική της ένωσης για να πετύχει το συντονισμό της προμήθειας υψηλής ποιότητας οδοντοτεχνικών υλικών και μηχανημάτων και την παροχή τους στα μέλη της σε καλύτερες τιμές. Η Unidental συνεργάζεται μόνο με εταιρείες παραγωγής υλικών και μηχανημάτων και διαμεσολαβεί για την συνεργασία των μελών της με εξειδικευμένα οδοντοτεχνικά κέντρα.

Ο χαρακτήρας του συνεταιρισμού είναι καθαρά μη κερδοσκοπικός.

Στα πλαίσια της παρουσίασης ο Δ. Ζηζηλιώτης, εμπορικός διευθυντής της IP Digital, αναφέρθηκε στην ευρεία λειτουργικότητα του eshop, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα αποκλειστικά στα μέλη της Unidental να προπαραγγείλουν υλικά και εξοπλισμό από τις συνεργαζόμενες εταιρίες. Η Unidental στη συνέχεια μεσολαβεί και μέσα από το e-shop ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη για να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις