Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Tesla: 200 χιλιάδες προ-παραγγελίες για το Cybertruck παρά το “φιάσκο”

Τις 200 χιλιάδες έφτασαν χθες (24/11) προ-παραγγελίες για το Cybertruck της Tesla, παρά την αποτυχημένη του παρουσίαση.

Ο Elon Musk φρόντισε να ενημερώσει για αυτό τους ακολούθους του στο Twitter, αρχικά ανακοινώνοντας τις 146 χιλιάδες πρώτες προ-παραγγελίες και λίγες ώρες αργότερα, τις υπόλοιπες. “Χωρίς καμία διαφήμιση ή πληρωμένη προώθηση”, συμπλήρωσε σε επόμενο tweet.

 

Σημειώνεται ότι όσοι προ-παραγγέλνουν το όχημα, καλούνται να πληρώσουν ένα “τέλος” 100 δολαρίων το οποίο μπορεί να επιστραφεί καθώς η παραγγελία ουσιαστικά δεν ολοκληρώνεται σε αυτό το βήμα. Οι πελάτες θα κληθούν να οριστικοποιήσουν την παραγγελία τους, μόλις το “προϊόν” και οι “επιλογές” τους (το όχημα θα κυκλοφορήσει σε τρία versions) είναι πλέον διαθέσιμα.

Και αυτό όπως φαίνεται θα αργήσει να γίνει, καθώς σύμφωνα με την εταιρεία, οι δύο (πιο οικονομικές) εκδοχές του αυτοκινήτου, θα “μπουν” σε παραγωγή στα τέλη του 2021 και η τρίτη στα τέλη του 2022.

Πάντως είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι δυνητικοί αγοραστές του Cybertruck καλούνται να πληρώσουν λιγότερα για την προ-παραγγελία τους απ’ ότι στα προηγούμενα μοντέλα της Tesla. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι για το Model Y, η προκαταβολή ήταν 2,500 δολάρια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις